torstai 1. joulukuuta 2011

Koreaa valoa

Kehitys kehittyy, niin se vain on. Viime vuonna ilahdutin teitä heti joulukuun alussa mahtavalla valoshow'lla, mutta ei voi jäädä junnaamaan menneeseen, vaan pitää keksiä jotain uutta ja sykkivämpää. Millä asteella omat tuikkukipponne portinpielessä ovat? Hävettävätkö pienenpienet ja vinossa roikkuvat pihalyhdyt takapihan koivussa? Ota alta mallia ja inspiroidu vapaasti.

Nyt joulukuussa ei ole nimittäin enää ollenkaan niin häpeällistä ripustaa kirkuvaa valokaapelia räystäänreunaan tai asetella tuikkivaa poroperhettä etupihan kukkalaariin kuin marraskuun puolella. Mitä, jos tänä jouluna löysäisitkin pikkuisen ja pistelisit töpseliä seinään oikein kunnolla? Näppärimmät voivat viritellä neonvalot sykkimään musiikin tahtiin ja ottaa kotikatulaisten kanssa kisan siitä, kenen pihaa loistaa kauimmaksi.

Kunnollisella ilottelulla voi sitä paitsi päästä vaikka Kymppiuutisiin. Heiltä alkavat varmasti olla jo loppukevennyksen aiheet vähissä.

Tässä teille päivitetty valoshow, olkaa hyvä. Kyllä tuolla perheella ja etenkin naapureilla kelpaa. Oikeastaan säälittävää, miten vähän olen omiani ilahduttanut, ellei sitten oteta lukuun marketin halvinta valoporoa, jonka olemme perinteisesti käyneet yömyöhällä salaa ja yllätykseksi toistemme tonteille virittelemässä.
5 kommenttia:

 1. Tässä toinen malli: http://www.youtube.com/watch?v=wXGmhTI4S8w

  VastaaPoista
 2. Haha :D Löysin muuten tuubista näitä muitakin. Talo oli kyllä koko ajan sama. Onkohan jollain vähän liikaa vapaa-aikaa?

  VastaaPoista
 3. Naapurit saattavat kärsiä joulumigreenistä...

  VastaaPoista
 4. Tubettamalla löytyy kyllä jos jonkinlaista viritelmää. Toisaalta omistautuneisuus on ihailtavaa, toisaalta ei... Angry Birds osoittaa kyllä aika nopeaa reagointia trendeihin, joten pointsit siitä. :D Ei siinä naapurin migreeneistä taideta noilla seuduilla piitata.

  VastaaPoista