torstai 31. tammikuuta 2013

Syntinen, saatana, kurja

Kadutko syntejäsi? Onko mielessäsi käynyt jotain rumaa lähimmäisestä, joka tosin on pahimmanlaatuinen idiootti, ollut jo syntyessään? Oletko kironnut naapurisi pysymään orapihlaja-aidan toisella puolella tai siirtänyt kenties salaa aurauskeppejä ja toivonut kuskin ajavan ojaan? Kävikö mielessäsi, että tuvan nurkkia kiertävän ja pahasti mollissa ulvovan kollikissan voisi jokin päivä panna myrkyttäen tai takapihalla parveilevan harakkalauman (tai varislauman, mistä niitä erottaa) ampua ilmakiväärillä? Söitkö kaapista salaa kaikki suklaat, piilotit kääreet muilta perheenjäseniltä ja ostit kaupasta uuden satsin tilalle, jottet jäisi kiinni? Veditkö ehkä taas ahneuksissasi kolme lautasellista lasagnea, vaikka olet laihdutuskuurilla? Otitko töistä vessapaperirullan, ja nyt kaduttaa? Haudotko päässäsi ikäviä ajatuksia omista lapsistasi? Tahtoisit ehkäpä myydä heidät eniten tarjoavalle tai jättää portaille ilmaiseksi haluaville? Eikö suksi luista? Hiihtävätkö kylänmuorit ohitsesi Kuusiston suksillaan? Keljuttaako? Mitä?

Tule jälki-istuntoon! Mahdollisuus syntien katumiseen on tarjolla joka keskiviikko klo 14 - 16, ja jos syntisi painavat erityisen paljon, voimme neuvotella myös jatkoajasta (50 e/h). Ennen jälki-istuntoon saapumista toivoisimme, että arvioisit taakkasi painavuuden, sillä tarjolla on erilaatuisia katumusharjoituksia.

1) Kevennetty rangaistus.
- Syntisi ja pahat ajatuksesi ovat melko pienimuotoisia. Olet ehkä ajatellut vain mielessäsi edellä mainitun kaltaisia pahoja tekoja, mutta nekin kaduttavat ja tahdot puhdistautua. Tämä jälki-istunto kestää vain tunnin ja sen saa suorittaa istualtaan. Tarjoamme sinulle helpon ja nopean ratkaisun päästä taakastasi! Tartu tilaisuuteen!

2) Perusrangaistus.
- Jos edellinen rangaistus tuntuu liian kevyeltä ja kahvitauolla tuli vedettyä pahojen ajatusten päälle kokonainen tupakka, suosittelemme suuren suosion saanutta perusrangaistusta. Siinä istumisen pituus on kaksi tuntia, mikä vastaa jo ihan pätevää katumuksen määrää. Säännöt ovat yksinkertaiset: on istuttava hiljaa pää pystyssä tasan kahden tunnin ajan ja kaduttava syntejään. Jos ajatus harhailee, jälki-istuntovalvoja huomaa sen kyllä, ja aika alkaa alusta. Perusrangaistus on suosituin vaihtoehtomme, joten pidä kiirettä! Paikkoja on rajoitetusti.

3) Kovennettu rangaistus.
- Kun tupakkaa meni lakosta huolimatta koko aski ja tiuskit sen jälkeen vielä pomollesi, on syytä miettiä asioita oikein kunnolla. Kovennettu rangaistus takaa sinulle mielenpuhtauden niin pitkäksi aikaa, kunnes on taas seuraava kerta. Rangaistus suoritetaan kahden tunnin mittaisena, mutta edellisistä poiketen seisaaltaan. Käytämme myös halutessasi vanhaa, hyväksi havaittua keinoa eli taululle piirretyn rastin tuijottamista, sillä itsepähän sitä kerjäsit.

Jos mikään edellä mainituista rangaistuksista ei tunnu riittävän, tarjoamme myös mahdollisuuden lyödä itseä karttakepillä sormille. Jos vain löydämme karttakepin. Niistä on ollut viime vuosina puutetta.

Tiedustele myös kanta-asiakaskorttia: kun kerään kymmenen leimaa, saat seuraavan istumisen puolitettuna.

Olette oikein lämpimästi tervetulleita!

4 kommenttia:

 1. Tulen heti, jos olet itse valvomassa jälki-istuntoa. Syntejä on siunatunut vaikka toisille jakaa. Mutta kuka maksaa matkakustannukset niin pitkä on matka...
  G-I

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulle ei taidakaan sitten ihan yksi kerta riittää...

   Poista
 2. Ihan eppaa! Mä en oo tehnyt mitään!!!11 ja noi muut oli mukana syömässä niitä karkkeja. Ja pomo anto luvan. tai ei ainakaan kieltäny. Ja ihan vaan vähän maistoin olutta siellä paarissa... enkä sanonut kauheen pahasti anopista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä yritä. Valehtelusta tulee lisää istumista.

   Poista