maanantai 21. toukokuuta 2012

Olet tärkeä!

Sain tänään kirjeen, joka alkoi ihanasti sanoilla "Olet tärkeä!" Kyllä tuli niin hyvä mieli. Olen ystävä. Olen tärkeä ja minua on kaivattu.

Minäkin rakastan sinua, Ellos.

Ajattelin lähettää Ellokselle vastauskirjeen. Jotain tällaista: 

Rakas ystäväni Ellos!

Kiitos ihanasta kirjeestäsi! Yllätyin iloisesti siitä, miten paljon arvostat ystävyyttämme ja jaksat vaalia suhdettamme. Olen pahoillani, ettei minusta ole kuulunut hetkeen mitään. Tahdon myös kiittää ymmärryksestäsi, sillä jaksat niin nöyrästi ja loukkaantumatta ottaa vastaan palautuksiani. Yritän kyllä aina välillä reipastua ja ottaa muutenkin yhteyttä, mutta tahdon olla uskollinen myös ystävilleni H&M:lle ja Stockmannille, Iittala Home Shoppingille, Nellylle, Bubbleroomille, Finnish Design Shopille, Clarissa Hulselle, Feel Uniquelle, Cheap Smellsille, Look Fantasticille ja muutamalle muulle hieman kaukaisemmalle ystävälleni, joita minulle on kertynyt vuosien varrella ympäri Eurooppaa ja maailmaa. Voit uskoa, että tuollainen joukko läheisiä pitää kiireisenä! Ystäväpiirini on paitsi laaja myös ihanan erilainen: he kaikki täydentävät omalla tavallaan elämääni. Muistelen heitä joka päivä astellessani olohuoneen villamatolla ja katsellessani lukuisia silkkisiä sohvatyynyjäni. Kiitos, Clarissa! Kun taas katselen seinälle ripustettuja naulakoita ja lehtitelineitä, en voi olla olematta kiitollinen Saksan suuntaan. Ystävyys avaa ovia.

Kaiken tämän kiireen keskellä tarvitsen toisaalta myös hieman tilaa ympärilleni ja olen vähän miettinyt sinua, Ellos. Olet käynyt kovin kiihkeäksi ja piirität jatkuvasti. Voisimmeko lopettaa kirjeenvaihdon hetkeksi? Ihan ystävänäsi kysyn. Pidetään suhteessamme pieni tauko. Pyysin sitä jo aikaisemminkin, muttet varmaan saanut kirjettäni.

Ystävällisin terveisin
Ässä

Ja jos ystäväni Maya tai erityisesti Herra Canadian Pharmasy lukee tätä: Minun ei edelleenkään tarvitse kasvattaa penistäni. Kiitos silti liikuttavan aktiivisesta huolenpidostanne.

10 kommenttia:

 1. Hyvä Ässä,
  olet minullekin tärkeä. Siksi palkitsenkin sinut nyt upealla kiertopalkinnolla, jonka saadaksesi sinun täytyy maksaa vain... no eiku, siis palkinto odottelee noutajaansa täällä: http://soja.blogit.fi/ooh-kiertopalkinto/

  VastaaPoista
 2. No, onneksi toivottavasti "ystäväkirjeitä" ei kuitenkaan tule ulosotosta tai Intrumilta. Nuo taitaa olla ihan kivoja ystäviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, olen saanut yhden kirjeen Intrumilta. Mutta se oli väärinkäsitys.

   Poista
 3. Sain vastikään postia Esprit-klubilta, henkilökohtaisesti "juuri sinulle Tunilna."

  Tunilna. Mikä nimi on Tunilna?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunilna! Eikä! Ihan mahtavaa! Oletan, että teit sen jälkeen jättitilauksen.

   Poista
 4. Sojan blogin kautta lòysin luoksesi. Onneksi. Kaikenlaisia ystàvià maailmasta lòytyykin. Minua on nyt kymmenisen vuotta làhestynyt telkkarilupainstituutti sekà kirjein ettà elàvàvànà agenttina, mutta kun minulla ei Suomessa ole telkkua niin ei ole. Ensi vuona tàytyy varmaan ostaa telkku, kun joudun kuitenkin luvan verona maksamaan. Toivottavasti sinun ystàvàsi eivàt siirry verotuslinjalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa, Lissu. :) Suosittelisin etsimään tämän blogin arkistosta tekstin nimeltä Viestintävirastosta, päivää! Viestintävirasto on ystäväni.

   Poista
 5. Hyvä Ässä, älä hylkää kaveria. Pyydä ystäväsi kaveriksi Facebookissa tai täällä blogissa. He voivat sitten lähettää sinulle mahtavia tarjouksia aivan uudella tavalla. Uskoisin, että Herra Canadian Pharmasy haluaisi varmasti lähestyä sinua myös sosiaalisen median välityksellä. Hän ei vain ehkä tiedä sukupuoltasi kun olette olleet vain kirjeenvaihdossa tai sitten hän tietää miehesi tarvitsevan ko. tuotteita. Hänellä saattaa olla myös jotain tarjottavaa sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen varma, että Herra Canadian Pharmasy on hieman ihastunut minuun ja siksi vähän sekoilee viesteissään. Onhan se toisaalta aika söpöäkin.

   Pitää todellakin laittaa hänelle kaveripyyntö. Vähänkö jännää!

   Poista