torstai 1. syyskuuta 2011

Tukisukkahousutrampoliini - ja muita hyödyllisiä niksejä

Tänään on Pirkan nimipäivä. Onnea! Sen kunniaksi keksin teille kaikille uusia sukkahousujen käyttötapoja, sillä tiedän, että niitä tarvitaan lisää. Maailma ei vielä ole niitä täynnä. Ajatella.

1. Sukkahousut ovat pimenevän syksyn urheiluilloissa välttämättömät. Ole reipas ja järjestä naapuruston kanssa jännittävät kilpailut: esimerkiksi omatekoinen moukari syntyy näppärästi pujottamalla peruna (lajikkeella ei merkitystä, muusia ei suositella) sukkahousujen teräosaan. Sukkahousut voi myös vaihtoehtoisesti virittää vaikkapa korkeushyppyrimaksi tai antaa ne palkinnoksi onnistuneen urheilutapahtuman voittajalle!

2. Pieneksi jääneet tukisukkahoususi käyvät kätevästi trampoliinista, kun virittelet ne ison tynnyrin päälle. Ole kuitenkin huolellinen ja muista poistaa kansi alta, se helpottaa hyppimistä huomattavasti. Koska sinulla on tukisukkahousuja kuitenkin useammat, uhraa ne kaikki ja tee hyppimisestä koko perheen iloinen harrastus.

3. Sukkahousuista saa oivan ostoskassin. Voipaketit ja hernekeittotölkit vain teräosiin ja sukkahousut päähän. Ei väsy selkä eikä palellu pää. Jos ompelusormia syyhyttää, voit ommella pääosaan raitoja vaikka toisenvärisistä sukkahousuista. Vau! Yksilöllistä ja tosi hauskaa! Ilahduta kauppakasseilla myös sukulaisiasi jouluna.

4. Viritä sukkahousuja kotonasi oviaukkoihin. Huoneisiin pujottelu on jännittävää, ja saat samalla uudenlaista kotijumppaa ilman kalliita salijäsenyyksiä. Pujottelubick vahvistaa koordinaatiokykyäsi ja  vapauttaa endometrioosia.

5. Älä heitä rikkinäisiä sukkahousuja pois, vaan käytä niitä rohkeasti. Se on trendikästä, etkä tietenkään tahdo olla epämuodikas. Hyi, sellaisia.

6. Haaveiletko pitkistä hiuksista? Puno teräosista letit, laita sukkahousut päähäsi - ja edullinen hiustenpidennys on valmis. Jos letit eivät ole tyyliäsi, leikkaa lahkeet pitkiksi suikaleiksi.

7. Miksi ostaa kallista taidetta, kun sitä voi tehdä helposti itse? Liimaa sukkahousunpaloja kaupan valmiille taulupohjalle ja ripusta teos seinälle. Taiteesi huomataan varmasti.

8. Paketoi joululahjat sukkahousuihin. Sukkahousut taipuvat hienosti hankalanmuotoisenkin lahjan päälle. Koska sukkahousupaperi ei mene ryppyyn, voit uusiokäyttää kätevän lahjapaperin myös seuraavana jouluna. Ekologista!

9. Tee sukkahousuista laskuvarjo. Ei haittaa, vaikkeivat ne avaudu, sillä häpeästä kuolisit tempun jälkeen kuitenkin.

10. Liota sukkahousut kermassa, paista voissa ja syö.

1 kommentti:

  1. minkä pienen omaisuuden menetit siinä kun et näitä tarjotellut Pirkkaan suoraan vaan jaoit tänne kaikelle kansalle ilman rahallisia palkkioita!

    VastaaPoista