lauantai 24. syyskuuta 2011

On lottovoitto saada lottovoitto

Tänään on jännittävä ilta, sillä voitan lotossa 9 miljoonaa. Elämästäni tulee niin ihanaa, että antakaa vain kateuden aallon vyörähtää lävitsenne.

Seitsemän oikein -tuloksen aiheuttamasta ensi järkytyksestä, parista sydämenpysähdyksestä ja joidenkin tuntien kiljumisesta toivuttuani irtisanoudun heti ensi töikseni työstäni. Kello lyö tuolloin jo varmaankin kahtatoista, mutta silläpä ei ole enää mitään väliä, kun alkavat elämänmittaiset karkelot. Haistatan yhteiskunnallisille velvollisuuksille paskat ja alan kuluttaa: ihan ensimmäisenä tilaan taksin pihaan ja käsken antaa mittarin raksuttaa. En minä mihinkään tietenkään lähdössä ole, keskellä yötä, kunhan vain kuriittani kulutan. Kun on varaa. Oikeastaan voisin kutsua saman tien paikalle kaksi taksia, jotta pihassa istuksivilla kuskeilla on toisistaan seuraa. Olen luonteeltani kuitenkin aika jakomielinen.

Velanmaksut ja muut sellaiset pakolliset raha-asiainhoidot ovat tietenkin itsestään selviä kukkaronkeventäjiä, mutta voi poijat, miten paljon senkin jälkeen rahaa jää jaeltavaksi ympäriinsä. Kivat saavat eniten, ja olenkin valmistellut aamulla listan, jossa lähisukulaiset on listattu suosituimmuusjärjestykseen. Tällä hetkellä kärkeä pidän minä, sillä olisi hyvin vaikea olla pitämättä itsestään, kun vaan on tällainen mukava.

Maapallon kierrän pari kertaa ja ostan rihkamapatsaat Taj Mahalista ja Etelänavan pingviineiltä. (En ole pohjimmiltani pröystäilevää sorttia.) Koska olen rikas, saan myös maailmalta paljon uusia tosiystäviä. Elämäni on täyttä ja ihanaa.

Suomi on kuitenkin valitettavasti kateellisia täynnä, sillä siinä lajissa me olemme hyviä. Kun ihmiset ja eläimet huomaavat minun jääneen töistä pois ja silti hengailevan Mettäperän lukuisissa ostoskeskuksissa aurinkolasit päässä kaiket päivät, herää heillä varmasti jossain vaiheessa epäilys arpajaisvoitosta - mutta ei hätää, hämäyssuunnitelma on tehty: olen jo pistänyt pystyyn pari feikkiyritystä, joiden kuvitteellisella menestyksellä miljoonat on kerätty! Toinen on silmäteräni www. oksennuspussi.com ja toinen huomattavan varakkaille suunnattu www.täälläkaikkionhävyttömänkallista.org. Nettisivuilla kerrotaan oksennuspussien suosiosta ja hävyttömän kalliiden tuotteiden voittokulusta ulkomailla. Jos joku oikeasti haluaa esimerkiksi pussikokoelmaansa kartuttaa, asiakkaalle voi lähettää automaattisen viestin, jonka mukaan tuote on valitettavasti loppunut varastosta. Uuden oksennuspussierän saapumisessa vierähtää sitten valitettavasti useampi vuosi, sillä tehdas on palanut. Sellaista sattuu.

Naapurikateuden vuoksi en voi myöskään ostaa huomenna uutta autoa, sillä sehän paljastaisi heti, missä mennään. Ellen sitten aja vain pimeällä, mikä on tietenkin helppo ratkaisu näinä aikoina, jolloin esimerkiksi ABC:kin on auki pitkin yötä. Päiväsaikaan sitten vain tervehenkisesti polkupyörällä lähikauppaan alennuslaarille, etteivät epäilykset herää. Elämästäni tulee siis paitsi ihanaa, niin myös hirveän jännittävää!

Uusi elämäni alkaa kuuden tunnin kuluttua! En malta odottaa.

2 kommenttia:

  1. Ei tullut osumaa, koska se kerää pottia. Minulle. Nämä vinkit tulevat ensi lauantaina tarpeeseen.

    VastaaPoista
  2. Älä, Senja, yhtään yritä siellä. Voittoni on jo kirjoitettu tähtiin, vaikka hullua pidetäänkin summan puolesta vielä jännityksessä. Kymppi kelpaa kyllä.

    VastaaPoista