maanantai 5. syyskuuta 2011

Big Mother Brother

On äärettömän tärkeää, että ihmiset tulevat toimeen keskenään: aistirajoitteiset, homot, sinkkuhomot, wanna be -homot ja homonhomot, ulkomaalaistaustaiset, muutama metsänpeikko ja kymmenen pinkeäksi blondattua pimatsua. Siksipä henki tuli vuosia sitten pullosta ja lukitsi itsensä päiväkirjahuoneeseen. Sieltä käsin hän ihmevoimillaan asensi mikrofonit, kaiuttimet, aidat ja poreammeet ja alkoi puhua.

Henki nimesi itsensä Isoveljeksi.

Koska Isoveli on maailmaa valvova silmä, hän tiesi, mitä tehdä: hän kutsui taloonsa vieraita. Isoveli oli kuitenkin leikkisä sielu ja meni itse piiloon, pani oven kiinni ja hihitteli hiljaa. Vakoilupeilin takaa oli jännittävä seurata, miten asukkaat innoissaan suorittivat hänen keksimiään erilaisia tehtäviä -  ja tehtävien lisäksi salaisia salatehtäviä ja salaisten salatehtävien vastasalatehtäviä!

Palkkioksi tottelemisesta Isoveli antoi vierailleen viinaa, ja sekös sai heidät kirkumaan ilosta.

Isoveli huomasi pian, ettei oikeastaan ollutkaan niin kauhean tärkeää, tulivatko aistirajoitteiset, homot, sinkkuhomot, wanna be -homot ja homonhomot, ulkomaalaistaustaiset, muutama metsänpeikko ja kymmenen pinkeäksi blondattua pimatsua toimeen keskenään (kunhan vain välillä harrastivat julkisesti seksiä). Oli paljon hupaisampaa seurata, miten he kävivät toistensa hermoille! Henki tajusikin esimerkiksi lukita heidät käsiraudoilla toisiinsa kiinni. Miten hauskaa olikaan, kun alettiin yhdessä oksentaa! Kyllä Isoveljeä nauratti! Erästä päivää hän valmisteli erityisen pitkään: vieraat saivat sitoa kyrvän otsaansa ja tanssia valssia puhallettavien nukkejen kanssa! Se oli niin hassua, että henki meinasi salpautua ja tukehtua.

Joskus joku hullu uskalsi vastustaa Isoveljen tahtoa, jolloin hän suuttui. Sitten ei tullut viinaa. Ajatella. Itkuhan siinä tulee ja tappelu ja pettynyt mieli ja isompi kyrpä otsaan. Taloon oli tultu etsimään itseään, ja kaikkihan tajuavat, ettei se ilman viinaa onnistu. Tai puhallettavia seksileluja. Niin.

Se, mitä kukaan ei tullut ajatelleeksi, on äiti. Jokaisella isoveljelläkin on oma Big Mother Brother. Pian hän on tuleva ja vievä lapsensa kotipulloon rauhoittumaan. Toivottavasti noin tuhanneksi vuodeksi.

3 kommenttia:

 1. Ooh. Tätä tekstiä on päädytty tilastotietojen mukaan lukemaan Subin BB-sivujen keskusteluista eilen 313 kertaa.

  Selvennykseksi niille, jotka eivät ole seuranneet Big Brother -ohjelmaa viime päivinä tai ollenkaan, kerrottakoon, että esim. käsirautakytkentä, oksentelu tai rumasti ilmaisemani kyrpä otsassa -telmiminen ovat oikeasti tapahtuneet. Kyllä siinä on sijaa niin naurulle, itkulle kuin hävetyksellekin. :D

  VastaaPoista
 2. Kun hämähäkkimies kiipeää juuri seinää ja uhittelee vihreälle menninkäiselle, huutaa äiti ikkunasta: "Hämppis syömään". No sehän menee. Urho Kekkonen alkoi presidentiksi vasta, kun äiti oli kuollut. Ei sitä muuten olisi saanut niin estottomasti örveltää.
  Mutta mitä tehdä tälle oudolle kasvottomalle Big brotherille? Hän tekee vuosi toisensa jälkeen pikkuvejen pikkutuhmia temppuja "tissi, pimppi hih hih hii" "kyrpä, kyrpä PIPPELII"

  Onkohan se karannut kotoa?

  VastaaPoista
 3. Big Brotherin suuhun se tissi pitäisi lykätä, sillä on vähän äidinmaidon juonti jäänyt vielä kesken. BB:n äiti taitaa olla sellainen nykyajan kiireinen kaverimutsi, jolta on vähän vanhemmuus hukassa. Tulisi ja jyrähtäisi, keräisi viinakset pois ja lähettäisi lapset kotiinsa.

  VastaaPoista