lauantai 17. syyskuuta 2011

Esiripun takana

Melkein niin kuin seurustelussa, merkkipäivät ovat tärkeitä. Ässän käkenä täyttää tänään kaksi kuukautta, mikä on tietenkin valtava merkkipaalu ja mistä minun pitää ehdottomasti palkita itseni. Ajattelin jotain konkreettista, kuten uusia, virheettömiä timanttikorvanappeja tai karkkipussia.

Teitä miljoonia lukijoita tai muuten vain tänne jostain syystä päätyneitä kiitän kivasta alusta, sillä hauskaahan tämä on ollut. Tilastotiedoistani näen, että koneita on availtu yllättävissäkin paikoissa maailmalla: Suomen lisäksi Kreikassa, Saksassa, Yhdysvalloissa, Uudessa-Seelannissa, Espanjassa, Ruotsissa, Alankomaissa, Sveitsissä, Britanniassa, Serbiassa, Etelä-Koreassa, Venäjällä, Laosissa ja Ghanassa. (Kiinni jäit, Vesa Keskinen! Minä niin tiesin tämän!) Vaikuttava ja vähän järjetönkin lista, sillä kai sitä nyt vaikka Laosissa keksii jotain muutakin tekemistä. Voi vaikka kiivetä palmuun ja ottaa torkut tai lähteä vaikka Louangphrabangiin shoppailemaan.

Kaikista kivointa on lueskella niitä hakusanoja, joilla Ässän käkeen ollaan Googlen kautta ohjauduttu. Tässä herkuimpia:

- italialainen kynttilänjalka
- paljon maksaa ompeluttaa verhot
- pullo hyvää punkkua
- puoli vuotta ei verhoja
- pieru on luonnollista
- perjantain juomalauluja
- tanhu kuviot
- nahkacoverset
- punkero juoma
- sukkahousut poika
- k18 blogspot
- kaikkea kannattaa kokeilla
- ompele sohvatyyny
- kaksi verhokiskoa kumpaan verhot
- 20 vuotta siana (kirjoitusasu juuri noin)
- ostetaan *morsetin*

Aivan ylivoimaisesti suosituin postaus on ollut 10 hyvää syytä nauttia illalla punkkua. Kiinni jäitte, senkin rappioalkoholistit! Subin Big Brother -sivustolta on puolestaan tultu Big Mother Brother -tekstiä lukemaan viitisensataa kertaa, mutta jostain syystä se ei silti ole kirjautunut lukemiin ollenkaan. Siksipä hyvänä kakkosena tilastoissa keikkuu Paska maanantai, jonka kannoilla on Erittäin hyvä, ellen täydellinen. Kauas ei myöskään jää Kaikkea pitää kokeilla paitsi kansantanhua, ja muut tekstit seuraavat perässä suhteellisen samoissa luvuissa. Joskus olisi kiva myös kuulla, mikä oli jonkin tekstin paras kohta tai mikä pisti naurattamaan. (Jos pisti.) Itsehän tipun aina tuolilta, kun kirjoitan juttuja ja olen niin kovin hauska.

Tavoitteeni on saada Nobelin kirjallisuuspalkinto ja kaipa sen rauhanpalkinnonkin voi saada samana vuonna. En usko siihen menevän varmaankaan kovin kauan, joten olen alkanut etsiä jo jotain ihanaa gaalapukua. Minulla on Ellokselle - 40 %:n kuponki. Voi vitsit, että alkoi jännittää!

3 kommenttia:

  1. Lisäisin vielä, että maasta se pienikin ponnistaa, vaikka olisikin vähän ylipainoinen. Vaatimatonta harrasteluahan tämä on, ja siksipä juuri kiitokseni teille näin alkutaipaleella. Pus pus ja hali hali.

    VastaaPoista
  2. kiitos aivan mahtavasta blogista, piristää huonoimmankin päivän kun tätä lukee :) Jatka samaan malliin!!

    VastaaPoista
  3. Anonyymi, kuka oletkin - kiitos. Etpä usko, miten hyvä mieli kommentistasi tuli! <3

    VastaaPoista