keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Vihaiset kävelysauvat

Tosi kivat bokserit. Ostakaa kaikki.
Aika aikaansa kutakin ja Angry Birdseja. On se nyt saatana, että joka nurkasta kurkkii linnunnokka ja vaikka pakenisi metsään, roikkuvat hirvilläkin jo kylkikarvoista omat Angry Birds -heijastimet. Se on tietysti metsämiesten onni.

Kyllä minä ymmärrän, että kulta-aika pitää käyttää hyväksi ja hitti tuotteistaa maksimaalisen voiton keräämiseksi. Ensin aloitettiinkin mukavasti pehmoleluilla ja reppuihin roikkumaan ripustettavilla pikkuhahmoilla, eikä siinä mitään, söpöjä olivat. Sitten tulivat vihkot, kynät, kumit ja tarrat, joita alkoi nopeasti pursuta jokaisen ekaluokkalaisen penaalista niin, että osa tippui koulumatkalle, vieri virtana pitkin alamäkeä ja onnellinen löytäjä sai pitää. Ennen kuin ehdimme kuminauhaa venyttää, pääsivät markkinointipäälliköt ilmapalloihin, lautapeleihin, pussilakanoihin, paitoihin, karamelleihin, värityskirjoihin, puuhakirjoihin, sukkiin, pelikortteihin, onnittelukortteihin, muoviastioihin, kännykänkuoriin, korvakoruihin, mattoihin, limsatölkkeihin, boksereihin, reppuihin, polkupyöriin, pöytäliinoihin ja muistitikkuihin. Ommeltiin Linnan juhliin kohupuku ja rakennettiin teemapuisto. Mentiin avaruuteen. Synnyttiin itse linnuiksi ja asetuttiin linnunpönttöihin asumaan.

Minusta tuntuu, että linnuille käy vielä kuten Marimekon Unikolle. Niitä ei pian enää kestä. Siihen pisteeseen lienee päästy heti, kun kansa lähtee sauvakävelylle vihaisten lintujen huiskiessa takana tahtia tai istahtaa vessanpöntöllä Angry Birds -istuimen päälle. Linnunpaskaa alkaa epäilemättä olla jo joka paikka täynnä.


13 kommenttia:

 1. Oi Ässäsein :) ootavvaan kun koittaa joulu ja kuorit paketista koululasten omin käsin valitseman AngryBirds by Lumene - tuotepaketin ( ja en pilaile. se on jo tullut myyntiin http://www.sokos.fi/sokos/portal?a_Visit:dockat=0b019b368004495d09019b3680d97db6&pageName=artikkeli ) Kyllä se opettajan sydäntä lämmittää ;)

  /Pau

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samaa tuotetta olin juuri tulossa tänne järkyttyneenä linkittämään. Nyt ei tarvitsekaan.
   Liika on liikaa, eikä tässä ole enää mitään järkeä!
   Jos eivät kerran usealla miljoonalla suostuneet yhtiötään myymään silloin kun joku olisi sitä ollut ostamassa, niin miksi sitten rahastaa joillain näin typerillä asioilla?
   Ehdin jo hetken luulla, että kerrankin ihmisiä, joille raha ei ole tärkeintä, mutta olinkin väärässä.

   Poista
  2. Jes! Kaikille sukulaisille tuollaisia ja Unikko-jalkaraspi samaan pakettiin!

   Poista
 2. Kaikki pitää muuttaa rahaksi. Tuotteistaa ääriään myöten. Harmillista! Toivottavasti oppilaasi eivät sentään muutu vihaisiksi linnuiksi. J

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oppilaani ovat ihania. En usko, että heistä saisi vihaisia tekemälläkään.

   Poista
 3. Kahden tokaluokkalaisen äitinä anelen jo armoa Angry Birds-tulvan keskellä. Unohdit muuten Angry Birds-tuubihuivin ja kännykkäpussin. Meillä on sellaiset! Angry Birds-purkkaa en suotunut ostamaan, sillä se ei ollut täysksylitolipurkkaa. Onneksi minulla on vielä sananvaltaa, jee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä käytiin tismalleen samanlainen purkkakeskustelu. Olisi ollut edes kunnollista.

   Haluan tuubihuivin ja kännykkäpussin!

   Poista
 4. Oletteko koskaan kokeilleet pelata sellaista terassipeliä, että tuopista saa ottaa kulauksen aina kun ohi kulkee Unikko-kuosia? Hauskaa! Sama toimii varmaan vihaisten lintujenkin kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerrassaan loistava idea! Kotona voi palkata vaikka naapurin vetämään rinkiä talon ympäri, niin tulee hyvät juhlat.

   Poista
 5. Paulig on muuten lanseerannut Angry Birds -kahvin....

  VastaaPoista
 6. Näinkin kuitenkin voi käydä:
  http://www.iltasanomat.fi/digi/art-1288509571804.html

  VastaaPoista