perjantai 5. lokakuuta 2012

Pannaan otsikko

Hei. Täällä Ässä (ja Juoppokaaso). Mepäs lähdemme huomenna ulkomaille. (Lentokoneella. Juomatarjoilu kuuluu hintaan, suosittelen Turkish Airlinesia, aivan sama, minne lennät.) Niille, jotka eivät tiedä, kuka Juoppokaaso on, selvennettäköön, että hän on juoppo kaasoni, ollut jo vuodesta 2003.

Olemme päättäneet tuoda Turkista itämaisen maton (ja viinaa.) Turkissa on halpaa. (Kaljakin vain  muutaman liiran eli ehkä euron tai alle, laskin päissäni.) Hotellimme lähellä on kiva ravintola (josta saa Istanbulin halvinta olutta). Sieltä saa hyvää kepangia. Otamme myös ehkä yhden drinkin lomamatkan kunniaksi. (Viisitoista.) Harrastamme muutenkin paljon kaikenlaista kulttuuria. (Kuten haaremia ja paikalliseen juomakulttuuriin tutustumista.) Turkin oma olutmerkki on Gusta. (Hihihiihhiiii, eikä!) Hyvä vaateliike on puolestaan nimeltään Tena. (AAHAHHAAHAAA!!!) Ajattelimme myös ottaa aurinkoa. (Terassilla voi ottaa kaljaakin.)

Emme aio eksyä basaarissa, sillä minulla on mukaan tulostettuna kartta. (Minä luen karttaa.) Käymme jonain päivänä kuninkaan palatsissa ja haaremissa. Siellä on varmasti todella kaunista. (Siis kuinka monta miestä niillä sai olla?) Tästä tulee varmasti aivan mahtava ja rentouttava matka! (Kännissä koko reissu.)

Heippa! (Kippis! Serefe!)

9 kommenttia:

 1. Jaa että ihan let´s go meiningillä suoraan kohteeseen.
  Happy landings!

  VastaaPoista
 2. Hyvää matkaa (kaasolle kans, älä telo itteäs)!
  Jäädään me maan matoset tänne kuraan paarustamaan... Mut ihanaa lomaa ja terkkujaaaaaa!

  VastaaPoista
 3. Blogiasi olen seurannut jo hetken, mutta nyt pitaa ihan kommentoida.
  Turkish on hyva lentoyhtio, lennamme Istanbulin kautta Suomen joka kesa. Ruoka hyvaa, laukut ei huku, taitaa olla Euroopan ainoa yhtio joka tarjoaa juomat lyhyillakin lennoilla. Istanbuli kentta on myos mainio paikka odottaa jatkolentoa. Matkustajien kirjo on ihan uskomatonta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KLM tarjoaa myös ilmaiset juomat (ja sämpylät, keksit ja kahvit/teet) lyhyillä, Euroopan sisäisillä lennoilla. Eli kyllä ne hollantilaisetkin osaavat ;-)

   t. K

   Poista
 4. Turvallista matkaa (esitetään käsi lipassa, Team Ahma tyyliin)!!

  VastaaPoista
 5. kalja taitaa olla yleensä halvimmillaan 5-6tl eli lähemmäs 2,2-2,5e mutta halpaa silti. tervetuloa istanbuliin. ensi viikolla tosin viilenee.

  VastaaPoista
 6. Kai kirjoitat sitten matkakertomuksen, jos muistat (hehhehee). Kerro sitten onko haaremin naisilla viikset vai ei. On se hyvä kun kun on Tenat paikan päällä kun juo Gusta (hekotusta).
  Gary

  VastaaPoista
 7. Blogin lukijamatkaa odotellessa (Stockmannin laatua Anttilan hinnoin). T. Jope

  VastaaPoista