maanantai 8. elokuuta 2011

Miljoonan voltin ahdistus

Jos joskus on ahdistanut oikein huolella, niin nyt.

1) Olen lihava ja ruma.
2) Huomenna on henkilökunnan valokuvaus. Jipii. Siihen vain eturiviin kaikki naiset ja naurakaa niin että hampaat näkyy. Naura keskenäsi ja vedä lippu päähäsi.
2) Vedän kyllä tänään ahdistukseeni niin paljon mehukeittoa, että huomisen kuvauksen aikana olen puuteroimassa nenääni ja ehkäpä vielä ulkomaankielellä. Lähden myös vessaan kesken kokouksen ja kontin takaisin ja pieraisen pöydän alla. Niin. Varmana.
3) Aamiaistakaan meille ei tarjota, sillä meneillään on säästökuuri. Sikäli hyvä, ks. kohta yksi ja oikeastaan seuraavatkin.
4) Lounaalla on tietenkin jotain nakkikeittoa. Tai koska ahdistaa niin maan perusteellisesti, on ruokanakin  kiusakseni sipattia.
5) Yhdeksän viikon päästä on loma. Yhdeksän! Se on melkein sama kuin ikuisuus. Siinä ehtii tulla hulluksi ja istua monta jälki-istuntoa.
6) Työtilassani haisee.
7) Koko maailma haisee. Tekin haisette. Haistakaa vaikka.
8) ÄRSYTTÄÄÄÄÄ! Sanoin tänään töissä, että voi perse.
9) Perseeni se vasta iso onkin.
10) Sillä on hyvä pieraista huomenna haiseva vastalause.
11) Oikeasti olen kiltti ja istun paikoillani ja piirtelen kalenteriin kukkia. (En osaa muuta.)
12) Ala-asteella luokkakaverini piirsi kissan, jonka hän kuvasi takaapäin häntä pystyssä. Nerokas idea ja loistava toteutus, mutta opettaja ei tykännyt. Mikä opettajia vaivaa? Löysätkää vähän!
13) Olen löysä ja minulle on tullut selluliittia. Alan voidella siihen selluliittivoidetta. Minulla on sitä kaapissa, sillä mieheni on tuonut sitä tarjouksesta.
14) Pyysin häntä tuomaan sitä. Jos hän olisi tehnyt ostoksen oma-aloitteisesti, voitte arvata, missä hän olisi pian konttinut.
15) Pitää lähteä yleisurheilukisoihin. Siis urheilukentälle, miettikääs sitä. En osallistu mihinkään lajiin. Kioskista saa mehua, pullaa ja piparia, joten notkun siellä.

Sillä tavalla.

3 kommenttia:

 1. Voihan ahdistus :D (Btw, kohdat 1, 9 ja kohdan 13 ensimmäinen osa eivät pidä paikkaansa)

  Mitä on sipatti? Tämä kysymys on vaivannut mieltäni siitä asti kun RR ja polkupyörävaras rantautui meille.

  VastaaPoista
 2. Mulla on tähän vain yksi sana. Tiedät kyllä mikä (viitaten puhelinkeskusteluumme). Alkaa v:llä. Eteen voi lisätä myös sanan "voi".

  VastaaPoista
 3. Älä, Päivi, yritä mielistellä siellä yhtään. Totta joka sanani. Sipatti on sellaista kermaisen paksua valkokastiketta, jossa on savukinkkulihaa. Se voi myös olla litkua maitokastiketta, jossa on pussista kaadettuja, pitkiä sipulinsoirolitkuja ja Atrian "kinkkusuikaleita". Sellaista lauantaimakkaran tyylistä, tiedäthän? Et ehkä halunnut.

  Minna: Voi Venäjä.

  VastaaPoista