tiistai 4. joulukuuta 2012

Koreaa valoa

Kehitys kehittyy, niin se vain on. Viime vuonna ilahdutin teitä heti joulukuun alussa mahtavalla valoshow'lla, mutta ei voi jäädä junnaamaan menneeseen, vaan pitää keksiä jotain uutta ja sykkivämpää. Millä asteella omat tuikkukipponne portinpielessä ovat? Hävettävätkö pienenpienet ja vinossa roikkuvat pihalyhdyt takapihan koivussa? Ota alta mallia ja inspiroidu vapaasti.

Nyt joulukuussa ei ole nimittäin enää ollenkaan niin häpeällistä ripustaa kirkuvaa valokaapelia räystäänreunaan tai asetella tuikkivaa poroperhettä etupihan kukkalaariin kuin marraskuun puolella. Mitä, jos tänä jouluna löysäisitkin pikkuisen ja pistelisit töpseliä seinään oikein kunnolla? Näppärimmät voivat viritellä neonvalot sykkimään musiikin tahtiin ja ottaa kotikatulaisten kanssa kisan siitä, kenen piha loistaa kauimmaksi.

Kunnollisella ilottelulla voi sitä paitsi päästä vaikka Kymppiuutisiin. Heiltä alkavat varmasti olla jo loppukevennyksen aiheet vähissä.

Tässä teille päivitetty valoshow, olkaa hyvä. Kyllä tuolla perheella ja etenkin naapureilla kelpaa. Oikeastaan säälittävää, miten vähän olen omiani ilahduttanut, ellei sitten oteta lukuun marketin halvinta valoporoa, jonka olemme perinteisesti käyneet yömyöhällä salaa ja yllätykseksi toistemme tonteille virittelemässä.
4 kommenttia:

 1. No kah, olipas hyvä ajatus. Mua jäi tuossa toteutuksessa mietityttämään, että oliko noissa valoissa ääni mukana vai pitääkö biisiä kuunnella korvasoittimista? Mä en meinaan tunnistanut pelkästä välkkeestä kappaletta kun koneessa ei ollut ääniä päällä. Eli miten huolehditaan siitä, että naapurit varmasti tietävät meidän valoteeman olevan tänä vuonna AC/DC:n Hells Bells eikä esim. Robinin Faija skitsoo? Olisihan se kamalan noloa, jos naapurit luulisivat meitä jotenkin mauttomiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä se sellainen kone on, josta ei kuulu äänet? (Vastaus: Opettajienhuoneen.) Kyllä minä uskon, että tuon talon isäntä on hoitanut kunnon ämyrit joka nurkalle, sillä naapurirakkaus ennen kaikkea.

   Nyt haet äkkiä kaikenlaisia kaapeleita ja megafoneja, että omat letkusi ja sykintäsi varmasti toimivat kunnolla. Eihän se nyt ole valoteos eikä mikään, jos koko katu ei raikaa.

   Poista
 2. Letkut ja sykinnät, tirsk.

  VastaaPoista
 3. Kyllä siinä rytmitajua on valokäyttäjällä.. :D

  VastaaPoista