perjantai 30. marraskuuta 2012

Ja voittaja on...

Kiitos kaikille laukkukisaan osallistujille! Minulla on ollut tosi hauskaa lukiessani laukkuarvontakommenttejanne ja hulvattomia perustelujanne. Ne ovat olleet järkeen ja tunteisiin vetoavia, nuoleskelevia, humoristisia, rimmaavia, huolellisesti mietittyjä, vaivannäköä vaatineita, hulluja, oivaltavia ja vaikka d) mitä, muuta. Olette te melkoisia, sata kapsäkkiä ansaitsisitte kaikki. Etenkin runoilijat, joista moni hiveli itsetuntoani kehuskelemalla persoonaani vuolaasti. Totta joka sana.

Aulis Gerlanderin henki puhui minussa ja käski suorittaa arvonnan siten, että nimilaput vaan arvontamaljaan ja sieltä voittaja esiin. Reilu peli ja meininki, eikä mitään tunteita kehiin.
Noita omin käsin leikkaamiani lappusia sitten vatkasin aikani ja laitoin silmät kiinni. Ainoastaan Onnetar-jumalattarella ja Auliksen hengellä oli valta ohjata sormeni sen osallistujan lappuseen, jolle voitto tällä kertaa oli tähtien mukaan kuuluva. Minulle sillä ei ollut minkään valtakunnan eikä vallihaudan väliä: laukku mikä laukku ja postimaksu mikä postimaksu.

Rumpujen pärinää, triangeleja ja putkipenaaleja...

Ja voittaja on...


Onnea, onnea, onnea vaan,
uusi laukku nro 1 ja perunamaa!


Hullummat eivät kyllä olleet Takun kirjoittamat perustelutkaan, ja vähän kyllä epäilen, että hän säikäytti tähdet ja planeetat uhkailullaan sen verran radaltaan, että muuta vaihtoehtoa kuin voitto ei yksinkertaisesti ollut.

"Mullahan on tälle laukulle kaikkein isoin tarve. Olen töissä FBI:ssä, ja tarvitsen ison laukun aseiden ja pommien kuljetukseen. Palkat kun ei päätä huimaa, ei tuollaista työsuhde-etuna saa. Uskoisin että sivutaskuihin mahtuisi laserhuulipunani, tiirikkatamppoonini sekä vakoilutietokonetaskupeilini.

Laukku näyttäisi sopivan myös tavaroiden pikaiseen sujautteluun, mikä sopisi vapaa-ajanharrastukseeni, kaupoista näpistelyyn. Suuaukosta sisään sopisi ohimennen niin Atrian kinkkuleike kuin Sokoksen meikkiosaston ripsentaivutinkin.

Kiitän ajastanne. Laukku tulee olemaan minun, viimeistään valtion avustuksella."Takku, otan sinuun yhteyttä viikonlopun aikana. Seuraa FBI-tutkallasi kaikkia epäilyttäviä viestejä!


3 kommenttia:

 1. En hyvàksy. Mulle laukku kuuluisi. Laitanpa Ferrarin ja varsinkin Alonson tutkimaan arvontafilmausta. Kyllà sieltà jokin vilppi varmaan lòytyy.

  VastaaPoista
 2. Mä arvasin. En ikinä voita missään arpajaisissa mitään. :(
  Eipä muuta kuin leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä.

  VastaaPoista
 3. Mäkin arvasin että näin tässä käy! Tai siis tiesin, koska me täällä FBI:ssä pystytään mihin vaan.

  Laitoin viestiä Veispuukissa. Kiitän, lepo.

  VastaaPoista