tiistai 14. toukokuuta 2013

Madame Ässän kesähoroskooppi 2013

Nyt on nostettu taas kristallipallo esiin kaapista luurankojen seasta ja hinkutettu kirkkaaksi. Oi, millainen kesä meille onkaan luvassa!

Kuun ja sitä kiertävän Telluksen asennot kertovat, että ensi kesästä on tulossa kaikin puolin hyvä niille, jotka ovat ostaneet Hullujen Päivien tarjouksesta normaalihintaisen vesitrampoliinin ja muistavat kaiken puhaltamisen jälkeen laittaa sen myös ankkurilla pohjaan kiinni. Koska ilmastonmuutos ja runsaat vesisateet ovat  kristallipallosta hyvin selvästi nähtävissä, tekee järveen hyppiminen kastumisesta  iloisempaa, ja voitte olla tyytyväisiä kaukonäköiseen hankintaanne.

Merkurius on lähestymässä jokaista tähtimerkkiä ja takaa puolestaan sen, että seuranhaku on erityisen tuottoisaa: tulevan suven hyttyssadosta on tulossa huomattava. Kaksoset iloitsevat, sillä he, jos ketkä, ymmärtävät kumppanuuden merkityksen. Heidät nähdäänkin usein istumassa terassilla tyytyväisenä.

Juhannuksen tienoilla tunnollisille neitsyille on luvassa monenlaista seikkailua: perinteiset keskikesän taiat takaavat totuuksia rakkausrintamalla, ja kaivoon kurkisteleminen tuo sopivaa jännitystä hieman tosikkojen neitsyiden elämään. Skorpionit elävät puolestaan hyvin vaarallisesti ja kirmailevat keskiyöllä alasti niityllä, härät laiduntavat ja kalat uivat. Vaaka sen sijaan temppuilee, sillä maan vetovoima vaikuttaa erityisesti juhannuksen jälkimainingeissa yleismielialaa laskien. Biitsiä viistosti lähestyvä Jupiter, pasaatituulet ja hepoasteiden korkea kuitenkin tarjoavat mahdollisuuden jättää jäätelöpallot syömättä, sillä rankkasateiden vuoksi kioskit ovat usein suljettuja.

Jousimiehen ampumakesä on onnistunut, ja hän vangitseekin halutessaan ainakin yhden leijonan. Hyvällä tuurilla ja metsästysinnolla Amorin nuoli osuu mahdollisesti myös oinaaseen tai kauriiseen, ja saalistamisessa kannattaakin pitää silmät auki. Tämä on jousimiehille monien mahdollisuuksien kesä, sillä jos he käyttävät tilaisuutensa oikein, voi verkkoihin tarttua myös kala tai rapu. Rapujen kannattaakin olla loppukesästä erityisen varovaisia: heistä voi tuntua jopa siltä, että he ovat joutuneet saalistuksen kohteeksi. Valppaana kannattaa olla erityisesti niiden rapujen, jotka asuvat ruotsinkielisellä rannikkoseudulla.

Vesimiehelle tämä on onnenkesä. He nauttivat virkistävästä kaatosateesta täysin rinnoin.
4 kommenttia:

 1. Uh, onneksi olen jo oinaani metsästänyt, niin voin keskittyä huilailuun (opin vastikään oululaisen merkityksen tälle sanalle).

  VastaaPoista
 2. No kiva.
  -Vesimies
  p.s ihana blogi :-)

  VastaaPoista
 3. Pitäisi varmaan alkaa tehdä työkseen näitä horoskooppeja, sillä tiedän jo nyt, että suurin osa ennustuksista käy toteen. Neitsyille tosin olisi pitänyt luvata vielä pikaista laihtumista bikinikuntoon ja kaikin puolin antoisaa kesää. Neitsyet ovat tiukkapipoisuudestaan huolimatta tosi kivoja.

  VastaaPoista