Haluaisin muuttaa Stockan Herkkuun. Pääsin kerran lieasta, katselin nurkan takaa yrttirivistöä ja teki mieli kaivaa muistiinpanovälineet takataskusta: oli thaibasilikaa, sitruunabasilikaa, pyhäbasilikaa, kreikkalaista basilikaa, kanelibasilikaa, anisbasilikaa, mammuttibasilikaa ja varmaan ihan tavallista alemmuuskompleksisistakin basilikaa jossain takarivin häpeäruukussa. Olen varma, että niillä hyllyillä olisi ollut myös rakuunaa, sillä se on merkittävä kasvi muutoinkin kuin porkkanan mausteena: Rudolf Steinerin oppien mukaan kasvin on sanottu auttavan myös nivelreumaan ja vesipöhöön (luotettava lähde). En halua vesipöhöä, en sitten ollenkaan, mutta siitä ei kukaan välitä. Syö, ihminen, tilliporkkanaa. Pistä persiljaa sinne pataan! Ota pussi Pirkka-basilikaa ja ole hiljaa. Kuole vesipöhöön.
En nyt oikein tiedä, miten tästä jaksaa ja jatkaa eteenpäin. Tämä on ihan samanlainen tilanne kuin se, että on miettinyt pitkään, tilannut kaupassa kävijältä Geishaa ja saakin Tupla-patukan tai Kismetin. Huutohan siitä seuraa, ja pettymyksestä on vaikea toeta. Että ei tehdä sitten rakuunaporkkanoita. Ikinä.
Tuo rakuunaporkkana täytyy kokeilla toivottavasti ei ole samanlainen makuelämys
VastaaPoistakuin kuminaleivät joita piti syödä paremman puutteessa korin ollessa etelä-pohjanmaalla.
G
Kumina ei kyllä todellakaan mene ihan kärkisijoille maustelistaa.
PoistaTää blogi on aivan hulvaton! Oon reilu kolme tuntia lukenu tätä putkeen ja nauranu enemmän ko kolmena viime kuukautena yhteensä:D kiitos tästä piristysruiskeesta.
VastaaPoistaVoi kiitos! Tuli hyvä mieli. <3
Poista