maanantai 30. syyskuuta 2013

Huomio!

Sinä, joka saavut tänne päivittäin hakusanalla "perse kiinnostaa", hankithan elämän. Tai vaikka perseen. Kumpi nyt sitten enemmin onnistuu.

Ystävällisin terveisin ja kaikella rakkaudella, sillä olen hyvin lempeä luonne (ja laiha),

Ässä

Ps. Tämä koskee samalla myös sitä, jonka intohimona ovat "iso perseiset nais pika juoksijat". Sinut on nähty täällä muutaman viime kuukauden aikana 43 kertaa.

Ps. nro 2. Jos olet rehtori ja tämä on ensimmäinen kertasi täällä (eikä nyt 44:s), saatoit heti kättelyssä järkyttyä blogin asiasisällöstä ja saan huomenna potkut. Kiva. On täällä muutakin kuin takamusjuttuja ja rakastan oppilaitani yli kaiken ja jopa koulun käytävien hajua myöhäisiltaisin. Teen nimittäin töitä pitkin yötä ja kertaan kielioppia ja monistan oppimateriaalia ja muutan luokan aamua varten aina uudenlaiseksi ja inspiroivaksi oppimisympäristöksi. Ei siinä ehdi joka hetki peffoja miettiä. Osaan valokatkaisijoiden paikat ulkoa, ja siitä saa varmasti myös lisäpisteitä! Ei koskaan nimittäin tiedä, jos vaikka sokeutuu. Ei tarvitse sitten haparoida. Niin että silleen.6 kommenttia:

 1. Ai vitsi, mä tipahdin... :D Vähän sama, kun joskus muinoin joku haki Suomi24:n asiantuntijafoorumilla apua ongelmaansa otsikolla: PERSE HAISEE. En tiedä saiko hän vastauksia, mutta toivottavasti, kun noin epätoivoisesti huusi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmiset ovat ilahduttavan yritteliäitä. Ei täältä vastauksia Googlenkaan mukaan ihan ensimmäisenä ole tyrkyllä, joten joku kyllä hinaa tuloksia auki urhoollisesti sivu sivulta. Että nykynuorisoko muka laiskaa? Pyh.

   Poista
 2. Nyt on laitettu rima korkealle. Heti kun mulla ei ole muuta tekemistä, niin mä alan etsiä hassuja sanakokonaisuuksia, joilla google toisi mut tänne (tai jonkun muun pahaa-aavistamattoman blogiin) ja sitten klikkailen niitä pitkin päivittän. Vai lasketaanko tuo jos nettikiusaamiseksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisit jo aloittaa hakusanoilla "ässä perseessä", "ässä perseenä", "madame ässä p***massa" ja "terveysside näkyy". Kiinni jäit, senkin kiusanhenki! :D

   Poista
  2. Mä mitään myönnä! Ja jos myöntäisin, niin en ainakaan noin helppoja. Kyllä sä sitten huomaat ;D

   Poista
  3. Musta tuntuu, että -a on tänään ollut vauhdissa....

   Poista