torstai 13. helmikuuta 2014

Kuuma ___________rakas kohukuvissa!

Tässä on Cheekin eksoottinen missirakas! julistaa Seiska.
Tällainen on Karalahden upea fitness-rakas! huutaa puolestaan tämän päivän Iltalehti.

Fitness-rakas ja missirakas, onhan noita kaikenlaisia. Tänään mietin vain, millaisia määritteitä tavallinen työssäkävijä tai työtön saisi lehtien otsikoissa? Ei sillä, että lööppeihin olisi kovin monella mitään asiaa tai edes halua, mutta noin niin kuin lauseenjäsennykselliseltä kannalta ja yleisestä mielenkiinnosta asiaa pohdin. Käsiteltäisiinkö atk-tukihenkilöä samoin kuin keittäjää, media-assistenttia tai R-kioskin myyjää? Esiteltäisiinkö heistä ketään samalla tavoin kuin rakasta, joka on urheilija tai joskus kauneuskilpailuihin osallistunut? Kerrottaisiinko heistä julkisuudessa ollenkaan? Oletteko muka nähneet?

Katso kuvat Karalahden tiukasta äidinkielenopettajarakkaasta!
(Tai pahempi: Katso kuvat Karalahden tiukasta äidinkielen opettajarakkaasta!
Äidinkielen-opettaja rakkaasta.
Äidinkielen opettaja rakkaasta.)

Nyt esittäytyy Karalahden notkea laitoshuoltajarakas!

Karalahden kirjanpitäjärakas uuden kannettavan tietokoneensa ja mappien kanssa. Katso kuumaakin kuumemmat kuvat!

Karalahti iski museonhoitajarakkaan! 
"Tapasimme nisäkäsvitriinillä, ja se oli rakkautta ensi silmäyksellä!"

Onko julkkiksen tyttöystävän aina pakko olla kuuma, seksikäs, villi, rohkea ja mieluiten kaikkea näitä bikineissä? Millainen alemmuuskompleksi tulee jääkiekkoilijalle, joka rakastuukin vahingossa rumaan naiseen? Entäpä miltä tuntuu siitä keskimääräistä heikomman näköisestä tavisnaisesta, joka ei pääse lehteen, vaikka seurustelisi kaikista kuumimman keskushyökkääjän kanssa tai kesyttäisi julkkisoriin? Itkuhan siinä tulisi ja katkeruus.

Miksei fiksuudesta tai väitöskirjasta tule yhtään lehdistölisäpistettä?

Kyllä on julkkisrakastaminen kova laji. Suurin osa meistä tipahtaisi otsikoista jo uutiskynnyksen ylittämistä mietittäessä, sillä näin on, että pitää ensin ammatiltaan kohukaunotar tai edes chat-juontaja. Silläkin meriitillä on pongittu yllättävän hyvin erilaisille lehdistön järjestämille risteilyille.

Kohukaunotar jätti avioerohakemuksen, ilmoittaa Seiska. Katsokaa nyt, noin helppoa on toisten kivuta lehtien palstoille. Ei ihme, että suurta osaa suomalaisista masentaa.7 kommenttia:

 1. Miksei koskaan ole. Missi esitteli uuden jääkiekko-rakkaan.
  Missi iski jääkiekko-miljonäärin.
  G

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai että missi rakastui työttömään mattokauppiaaseen? :D Mutta kyllä vain, ei ole tasa-arvoa näissä asioissa.

   Poista
 2. Laitoshuoltajarakas :D Oi luoja, nuo on kyllä aina niin parhaita. Itse olisin ehkä kanttorigaten vuoksi "kohulaulajarakas", koska muita meriittejä ei vielä kyllä ole keltaisen lehdistön silmissä hankittu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joillakin sentään on meriittejä. Minä olen ollut lähinnä nimenä paikallislehdessä, ja siitäkin on jo aikaa. Kuumemminkin voisi mennä. :D

   Poista
  2. Odota sinne viidenkympin korville, niin jopa alkaa kuumottamaan :) Nainen esineellistetään edelleen, koska se myy. Näköjään.

   Poista
 3. Kaiken alku ja juuri on salarakas. Siinähän ei edes arvoteta ulkonäköä tahi muita ansioita ("ansioita"). Jos vain jonkun edes etäisesti silmäätekevän salarakkaaksi pääsee, niin siinähän sitä pätevöityy saman tien lähes ammattiin kuin ammattiin, laulajaksi, tanssijaksi ja TV-esiintyjäksi nyt ainakin. Näitähän meillä riittää, on aitolehmät ja fingerroossit ja kalinaiskurhiset - grand old tuksua tietenkään unohtamatta.

  VastaaPoista
 4. "Tapasimme nisäkäsvitriinillä, ja se oli rakkautta ensi silmäyksellä!"

  :D :D :D

  VastaaPoista