torstai 22. marraskuuta 2012

Arvontaleikki

No niin, tadaa ja tsädäm! Kaiken mahtavan ja vieläpä torstain kunniaksi ensimmäinen, ainutlaatuinen ja kenties jopa viimeinen blogiarvonta alkaa tänään, koska olen ihana ja kaiken lisäksi worth it. Kielenhuolto-oppaita ei nyt valitettavasti ole jaettavaksi, mikä saa teidät luonnollisesti itkemään. Mutta ei hätää: kitisin sponsorikseni Bagsac-laukkumerkin maahantuojan Nahkapaikka Oy:n, ja nyt teillä on mahtava tilaisuus voittaa itsellenne kolmesta erilaisesta käsilaukusta mieluisin. Huom. Kaikki laukut ovat Bagsacin tämän vuoden mallistoa, ja jokaisessa on mukana myös pitkä olkahihna, 2 - 5 vetoketjullista taskua ja tietenkin myös erillinen paikka kännykälle.

Koska kahdeksannella luokalla opetellaan äidinkielessä erityisesti vakuuttavuutta, pyytäisin teitä perustelemaan, miksi haluaisitte/ansaitsisitte/ehdottomasti tarvitsisitte valitsemanne laukun. Vaikka käsilaukut eivät liity äidinkieleen millään tavalla paitsi yhdyssanan muodossa, minun elämääni ne kuuluvat erottamattomasti. Kommentteja ja perusteluja on muidenkin mukava lukea, ja eihän sitä tiedä, vaikka niistä saisi ekstrapisteitä. Opettajalla on aina valta tehdä mitä haluaa.

Laita viestin kommenttiboksiin, jos tahdot osallistua arvontaan! Arvonta koskee blogin lukijoita, joten kerrothan nimimerkkisi yhteydessä myös, mitä kautta blogia seuraat. Jos blogi on uusi tuttavuus, rekisteröidyhän parilla napsautuksella Google-lukijaksi vierestä tai liity esimerkiksi Blogloviniin, Blogilistalle tai helposti Ässän käkenä -Facebook-faniksi. Näin pääset mukaan kisaan. Muistathan olla langoilla arvonnan jälkeen, jotta tiedät voittaneesi ja voin toimittaa laukkusi perille.

Tässä esimerkkisuoritus:
Ässä, FB-tykkääjä ja Google-lukija, laukku 5. Rakastan laukkuja ja Ässää yli kaiken, ja tuohon laukkuun haluaisin Tenani laittaa. Pidättelyvaivani on melkoinen, eikä ihan mikä tahansa reppu riitä.

Arvonta suoritetaan kuun viimeisenä päivänä 30.11.2012. Virallinen valvoja on Aulis Gerlander.


Laukku 1.

Kaupungille, shoppailuun, hengailuun, kuoroharjoituksiin, kaverille, kahvilaan, konserttiin, kirjastoon, pankkiin tai töihin. Kun poikkeat tämä olalla ruokakauppaan, saat laukkuun sopimaan vaikkapa pakastebroilerin.


Laukku 2.

Oletko kyllästynyt mustiin ja tylsiin pikkulaukkuihisi? Tässä sähäkkä laukku asun piristeeksi! Iske kuin python ja sujauta kärmeksennahkakuviota kainaloon.

Reunustalla myös killuttimia, jotka eivät kuvassa näy. Kuvaajan vika.

Laukku 3.

Oletko hillityn tyylikäs business-nainen? Tämän laukun sisällä on erillinen tila miniläppärille tai iPadille, eikä A4-kokoisia papereita tarvitse taittaa. Ruskeansävyistä viileyttä rikkoo tässäkin laukussa kärmes, joka on varmasti kuningaskobraa tai jotain muuta viidakon kuningasta. (Tarzania?)

Reunustalla on myös killuttimia, jotka eivät kuvassa näy. Kuvaajan vika, osa 2.


Laukut kaverikuvassa.
Onnea kisaan!

52 kommenttia:

 1. Tiina K, FB- ja Ässä-tykkääjä, laukku 1.

  Oi oi oi, mä näen jo sen,
  kuinka laukku konjakkinen,
  olallani keikkuen
  töihin ja kuoroon kipsuttelen.

  Soi soi soi onnenlaulu iloinen,
  että laukku, tuo konjakkinen,
  on ihan samanvärinen
  kuin kengät, joilla kipsuttelen.

  VastaaPoista
 2. Kati, "Salaseura"-tykkääjä, laukku 1.

  Rakastan Ässää jo vuodesta *jääköön-salaisuudeksi-sekin*. Mutta itseäni olen rakastanut vähemmän, ja käsilaukun virkaa toimittaa reppu, josta on sivutaskun vetoketju rikki. Eli avaimet ja puhelimet valuvat sieltä shoppaillessa rekkien väliin, jos vähääkään kumartelee tarkastelemaan mekkojen helmojen viimeistelyä, ja niitä avaimia on sieltä lattialta kovin kurja poimia.

  VastaaPoista
 3. Haluan voittaa ykköslaukun
  Jos ei onnaa, päästän ison paukun

  Työkavereilla kaikilla Guccia, Pradaa
  Itsellä kaksi laukkumaailman Ladaa

  Kerrankin vois hienona toimistoon kulkea
  Ja tärkeät tavarat Bagsacin sisään sulkea

  VastaaPoista
 4. Hitto, nosti Tiina K heti korkealle riman
  aloitti himoitsemastani laukusta numero 1 kisan.
  Itsevarmana ehdin jo korkata voittosiman.

  Stalkkaamiseni hoidan Bloglovinissa ja Feisbuukissa
  onhan se Ässä niin kuuma kissa.

  Kuin myös minä.

  VastaaPoista
 5. Tààllà saapasmaassa heràttàisin vihdoinkin kunnioitusta, kun keikailisin Oikean Laukun kansa aamucappuccinolle. Minulla kun on vain itse tehtyjà veskoja. Vaikka ne kuinka on Marimekon kankasta taiteiltu, eivàt nàmà tààllà ymmàrrà hevonp...kakkaa Marimekosta. Kenties Roomassa voisi olla joku, mutta... Jotta voittaisin, haluan vielà nuoleskella sinua: saan aina kunnon naurunpyrskàhdykset, kun postauksensi ilmestyy ruudulleni - sinà kaunein, viisain, hoikin (?), tyylikkàin, ymmàrtàvàisin ope&tyttònen. Laitapa joskus kuvakin, jotta osaisin kehua vielàkin enemmàn. Mistà muuten olet ammentanut sanaisen arkkusi? Huomasitko muuten jokunen postaus sitten vastaukseni, jossa halusin làhettàà sinulle pitsikiven, jos vain osaisin laittaa oikeaan osoitteeseen.

  VastaaPoista
 6. Pihi nainen, Google-käyttäjäraadin jäsen, laukku 1.

  Laukun 1 kanssa minun ei tarvitsisi enää jättää pakastebroileriani yksin kotiin kuoroharjoituksiin lähtiessäni. En siis toivo laukkua itsekkäästi itselleni vaan ajattelen vain pakastebroilerini parasta.

  VastaaPoista
 7. Moi, mun nimi on Kesänaapuri, ja mä oon Ässäholisti. Google-raatiin kuulun, ja Feeddlerin syöttämänä Ässästä nautin. Havittelen laukkua numero 1, vaikkakin kolmoseen sais trendikkäästi mahtumaan mun Ipadin, mutta mittailin et pakastebroilerit on ulkomitoiltaan pädin kanssa samaa luokkaa. Paitsi tietysti Ipad on huomattavasti hoikempi kuin mikään broileri, ihan niinku Ässä ja mäkin!

  VastaaPoista
 8. - S -, Googlen eli bloggerin kautta riennän aina ilosanomaa lukemaan, laukku 3.

  Olen laukkujen suurkuluttaja. Nykyinen käsipuolessa roikkuva musta tekele on liian halpa ja liian kulahtanut näin arvokkaalle kantajalle. Arvokkaan minusta tekee se, että olen Ässän suuri fani ja palvoja. Vesi kielellä odotan aina uusia kirjoituksiasi ja erityisesti olen rakastanut "hakusanatarinoitasi". Niissä älysi säkenöinti on esimerkillistä.
  Ole armollinen, palkitse suuri ihailijasi moisella ihanuudella. :)

  VastaaPoista
 9. Mukana! Laukku nro 1 on mun feivritti ja tarvitsen laukun ehdottomasti sen takia, että MINULLA EI OLE YHTÄÄN KÄSILAUKKUA. Siis tuollaista itseään arvostavan naisen kunnon laukkua, yksi h&m-rötkäle tosin löytyy ja kaikenlaista sporttipussukkaa... Ja voisinhan toki yrittää järkyttää oppilaita ja kerrankin ottaa jotain noinkin siistiä töihin mukaan!

  Ja Ässää seuraan... ..netin kautta?? Blogiisi löysin facebookin kautta, ja useimmiten julkaisutkin tsekkaan sitä kautta!

  t. Siljapiljapapana

  (Huom. mä luen aina että tuossa sun esittelytekstissä lukee "teiniviiksiNEN", mut eihän siinä mitään - sopii movemberiin!)

  (Ja en tiedä mitä helkuttia tuossa äsken tein kun mulla ainakin näkyy nyt, että kirjoitin ja poistin edellisen viestin.. plaah - ja vielä sopivasti koko nimellä :D)

  VastaaPoista
 10. laukku 1 miellyttää silmää eniten mutta A4-argumentin perusteella tavoittelen kuitenkin väskyä nummer tre (elikkä kolome). perusteluna se että kun ensi syksynä palaan kansankynttilöimään niin olisi ainakin paperit niin tyylikkäästi matkassa etti muuta ulkoista habitusta kukaan ehtisi havainnoimaankaan eli minun ei tarvitsisi lähteä vaateostoksille kun ei kukaan muuta huomaa kuin tuon upean Bagsacin.

  t. Anne, FB-tykkääjä ja kuukleseuraaja eli ainakin toivon saavani paluupostissa ne luvatut miljoona pistettä jos ei arpaonni kohdalls osu ;)

  VastaaPoista
 11. Googlen käyttäjäraatiin liityin sitten minäkin. Tämäkin ope tarvitsisi ehdottomasti tuon suurimman laukun, mutta silmää miellyttää kuitenkin laukku nro 1 eniten. Kauneus on tärkeintä, joten lähden jahtaamaan tuota ekaa laukkua.

  PS. Nykyinen beige laukkuni on värjäytynyt ihan mustaksi toiselta sivulta, joten uusi laukku tulisi todellakin tarpeeseen.

  VastaaPoista
 12. Laukku kolme! A4-arkkien väkivaltaiseen taitteluun kyllästynyt opiskelija hurraa, jos tämmöistä julmaa ja brutaalia toimintaa ei tarvitsisi enää harjoittaa. Tyylikäs buisness-nainen imago kuulostaisi oikein hyvälle, ehkä tämän laukun ansiosta myös 150 senttinen blondi saisi vähän lisää uskottavuutta ja auktoriteettiä?

  t. Laura, uskollinen FB, Google ja vieläpä Bloglovin stalkkeri.

  VastaaPoista
 13. Tollo Tampereelta ei tajua, miten tykätä jostain muusta kuin mörköpötköstä, mutta osallistuu arvontaan numerolla kolme.

  Miehet tarvitsevat jatkokseen auton, minulle riittää käsilaukku.

  t. nimim. 159,5 cm

  VastaaPoista
 14. Takku, Googletykkääjä, FB-fani, laukku 1.

  Mullahan on tälle laukulle kaikkein isoin tarve. Olen töissä FBI:ssä, ja tarvitsen ison laukun aseiden ja pommien kuljetukseen. Palkat kun ei päätä huimaa, ei tuollaista työsuhde-etuna saa. Uskoisin että sivutaskuihin mahtuisi laserhuulipunani, tiirikkatamppoonini sekä vakoilutietokonetaskupeilini.

  Laukku näyttäisi sopivan myös tavaroiden pikaiseen sujautteluun, mikä sopisi vapaa-ajanharrastukseeni, kaupoista näpistelyyn. Suuaukosta sisään sopisi ohimennen niin Atrian kinkkuleike kuin Sokoksen meikkiosaston ripsentaivutinkin.

  Kiitän ajastanne. Laukku tulee olemaan minun, viimeistään valtion avustuksella.

  VastaaPoista
 15. Sanna-Leena, Google-lukija (ja olen myös virittänyt Ässän NetNewsWire-ohjelmaani, joka haistelee uusimpia kirjoituksia tauotta ja läväyttää ne tietokoneelleni välittömästi sinun painettua enteriä). Laukuista haluaisin ykkösen, sinne sopisi omistamani kissanpennutkin tarvittaessa.

  Perustelut: Nykyinen laukkuni hajoaa käsiin. Nyyhkin ja yritän teeskennellä, että kahvasta roikkuvat, jo poikkirispaantuneet narunpätkät eivät haittaa, ja että tavarani eivät muka tippuisi laukkuun hiutuneiden reikien läpi. Eikä ne kyllä tipukaan, ihan itse kaatelen laukkuani julkisella paikalla niin, että on avaimet hävöksissä. Mutta varmaan hetken kuluttua on vuorikangaskin jo kulunut puhki.

  Jään jännityksellä odottamaan arvonnan lopputulosta.

  VastaaPoista
 16. Laukku numero yksi tulisi todellakin tarpeeseen tälle Google-lukijalle. Kotihoidontuella ei paljon uusia laukkuja osteta, ja kaikki vanhat ovat jo todella todella kuluneita. Töihin palatessa olisi kuitenkin ihanaa omistaa uusi laukku...

  VastaaPoista
 17. Osallistun toki arvontaan!
  Hanna lukee blogiasi bloggerin avulla eli onkohan se sitten google-käyttäjäraadin avulla.

  Minä tarvitsen tuon ykköslaukun, koska minulla ei vielä ole yhtään siistiä laukkua. Kaikki on jotain kangaskasseja, joiden kanssa ei lähdetä edustustamaan itseä.

  VastaaPoista
 18. Mää jo meinasin esittää jäätävän protestin ja jättää ilmoittautumisen kokonaan. Ensisilmäyksellä nimittäin näytti siltä, että arvonta olisi suunnattu epäreilusti pelkästään naisille. Hetken asiaa mietittyäni tulin kuitenkin siihen lopputulokseen, että eihän noin fiksu, kaunis ja oikeamielinen ihminen olisi voinut meitä miespuolia unohtaa. Ja sitten mä tajusin, että Ässähän vain antaa miehille mahdollisuuden pelastaa joulu ja tarjoaa täydellistä joululahjaa vaimolle tai tyttöystävälle.

  Jätän kuitenkin osallistumatta arvontaan, sillä olen keksinyt jo melkein yhtä hyvän lahjan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko kommentoida: Mietin pitkään, kirjoitanko miehille juuri tuon perustelun, sillä kaikki eivät ole yhtä fiksuja kuin -a. Nyt se on kuitenkin tuossa juuri niin kuin ajattelin: miehet voivat osallistua arvontaa ja voittaa laukun tyttöystävälle, vaimolle, äidille, siskolle tai naapurin kivalle tädille.

   Onneksi sinulla on jo keksittynä jotain nerokasta!

   Poista
 19. Niia, Ässän fb-fani ja salarakastaja. Laukku 1 se on!

  Voit uskoa, että olisin runoillut sulle yhden jos toisenkin rivin, mutta olen mahataudin jäljiltä niin kuivunut, ettei kieli taivu käänteisiin. Pyydän ja anon siis laukkua puhtaasta säälistä. Elämäni on rankkaa juuri nyt eikä mulla ole yhtään nahkalaukkua olemassakaan. Kangaskasseja vaan. Voi minua rukkaa. Sääl-sääl.

  VastaaPoista
 20. Laagens, feisbuukista stalkkailen ja randomisti googlesta.
  Kännykän näyttö alkaa olla jo niin naarmuinen, kun taskussa sitä pidän, avaimien seurassa (Kohta en näe enää lukea sun blogiakaan naarmuilta). Eli TARVITSEN laukun nro 1, jossa kätevä kännykkätasku, jotta pystyn jatkossakin lukemaan blogiasi hihitellen ( joka muuten ärsyttää miestäni suuresti).

  VastaaPoista
 21. Google-lukija ja Ässä-fani jo vuosien takaa.

  Tarvitsen ehdottomasti laukun numero 1 seuraavanlaisiin perusteluihin vedoten:

  Mä nyt vaan tarviin sellasen. Ehdottomasti ja epäilemättä. En voi jatkaa elämääni ilman. Jos joudun jatkamaan elämääni ilman konjakkista laukkua, vaivun synkkyyteen ja hyppään kaivoon. Vähintään kerran, ehkä jopa kolmesti. Olisin niin kovasti ansainnut laukun, koska mä kertakaikkisesti tarvitsen sen. Kyllähän sä tiedät. Nainen tarvitsee kaikenlaista. Timantteja ja käsilaukkuja eritoten.

  VastaaPoista
 22. vanha (nuori) FB-tykkääjä, uusi (osaamaton) google-tykkääjä. Tykkää erityisesti laukusta nro. 1.

  Olet kai kuullut, itärajalla täällä,
  on kaupoissa venäläisvalta päällä.
  Ei suomea kuule ja jonoissa tyrkitään,
  hajuvedellään tatjaanat meidät myrkyttää.
  Vain Siwassa valikoima tarpeeksi suppea,
  siellä ei Vladimir "Trastuit!" kailota.

  Siis ehdotan, tehdään sellainen diili,
  kerran rajalta ohjaan bussin tai viisi
  lakeuden kutsua kuulemaan ja
  Keskisen Vesaa moikkaamaan.

  Jos Ässää ei moinen rynnäkkö houkuta,
  lähde alta pois ja laukku Lappeenrantaan toimita.
  On kaupoilla kerrankin rauhaisa kulkea,
  ja jouluisia tyynynpäällisiä Bagsacceihimme sulkea.

  VastaaPoista
 23. Mun täytyy nyt sanoa laukku nro 2, ihan vain, ettei sille tulisi niin kovin paha mieli. Niin ja Ada olen, yksi vanha lähes-oppilaasi (ha-haa!), ja Bloggerin kautta juttujasi seurailen. Kiitti arvonnasta, tää oli hauska yllätys! Olkoon Aulis minulle suosiollinen.

  VastaaPoista
 24. Emmusti, pitkäaikainen lukija, ensikertaa kommentoimassa. Fanitus hoituu kätevästi Facebookin kautta. Kun Ässä päivittää profiilinsa, syöksyn saman tien lukemaan blogia.

  Ipadia minulla ei ole ja kännykkä kulkee taskussa, joten valitsen laukun numero yksi. Ja haluaisin sen, koska olen työtön ja tällä laukulla voisin näyttää kaikille saulscubakeille, että kyllähän päivärahalla voi hankkia hienoja merkkilaukkuja.

  VastaaPoista
 25. Oijoijoi, olet löytänyt minulle täydellisen hoitolaukun (nro 1), joka on ollut hakusessa jo yli vuoden. Kehtaisi mennä skumppaakin ryystämään tuo laukku leuhkasti olalla keikkuen. Oon Google-lukija ja lisäksi seuraan pettämätöntä tarinaniskentääsi Bloglovinin kautta.

  VastaaPoista
 26. Olen Jerbu, fanaattinen Ässän kannattaja ja hengenheimolainen. Kannatan myös laukkuja ja laukkukauppoja. Tälläkin viikolla lähdin ostoksille, tarkoituksena hankkia uusi talvitakki, mutta lankesin ihanan laukun seireenimäiseen kutsuun. Ei lämmitä laukku pakkasella, mutta mitäs pienistä (laukku ei tosin ole pieni, vaan sopiva).

  Arvottava laukku numero 1 on kaunis, ihana ja pitäisi sitä erityisen hyvänä, jos sen saisin. Myös numero kolmonen kutittelee sieluni herkimpiä syövereitä. Olenko ahne, jos himoitsen molempia?

  Erityismaininta arvonnan mahdollistaneelle hurmaavalle Nahkapaikalle. Siinä on paikka paikallaan (tsih hih hii).

  VastaaPoista
 27. Heippa! Täällä Jenna, joka lueskelee blogiasi googlen kautta. Nyt sattui kiva arvonta kohdalle, mulla oiskin laukun mentävä paikka asustevalikoimassa! Oikeasti tarvitsen uutta laukkua, vanhat on mallia jätesäkki ja aika kulahtaneita. Jopa poikaystävä jaksaa tästä asiasta muistuttaa. Työttömän tuloilla ei paljon laukkuja ostella ja mieheltä on turha lahjaksi pyytää. Joululahjaksi on kuulemma tulossa imuri, jipii! :D Nambör 2 päätyi lemppariksi, vaikka oikeasti olisikin tarvetta vähän isommalle laukulle. Numero 2 olis pienuutensa puolesta näppärä, siihen saisi kaiken pienen tarpeellisen mukaan, eikä olisi kellään kitisemistä säkeistä :D Joo tuleepahan pitkä selostus! Ihan oikeesti oikeesti tarviin laukun ja mä lupaan hoivailla sitä täysin sydämin jos voitan!

  VastaaPoista
 28. Maj seuraa Ässän päivityksia google readerin kautta. Tarvitsisin ehdottomasti tuon laukun numero yksi. Siksi, että muistan laittaneeni kuoronuotit johonkin isoon laukkuun näppärään jemmaan. Nyt kun seuraava keikka kolkuttelee ovella, niin huomaan, että eihän minulla ole sellaista laukkua olemassakaan, mihin mielestäni olen ne nuotit jemmannut. Mutta olen aika varma, että jos tuon kyseisin laukun voittaisin, niin ne nuotitkin varmaan löytyisivät.

  VastaaPoista
 29. Helmi-Maaria Pisara, Google-lukija (ja tietenkin entisen ammattini hillittömän edustajan fanittaja!), laukku 1 heiluisi kuin seiväs käsivarteni tienoilla, ja sitä paitsi sinne mahtuisivat muistikirjani lisäksi kaikki, mitä muistan. Siis toisin sanottuna muistini. Muistoni. Mustioni. Mustat. Elämäni hedelmät, kuten appelsiinit ja melonit. Ja käsikseni, aina kun niitä kiikutan kustin poljettavaksi. Sitä paitsi eikö olisi somaa, että tuollainen palanen kaunistaisi Münchenin katuja.

  VastaaPoista
 30. Olen Miia, tykkään Ässästä FB:ssä, sillä Bloglovin unohti liian usein ilmoitella minulle Ässän päivityksistä. Olen äidinkielen suuri ystävä, mutta kielipoliisiksi minulla ei ole rohkeutta (välillä toki en pysty pidättelemään). Koen / kuvittelen Ässän olevan samanlainen ;)

  Laukku nro 3 täydentäisi kahden laukun kokoelmani. Se ehkä jopa syjräyttäisi arkilaukkuni eli Marimekon kulahtaneen olkalaukun (ehkä ei nyt kuitenkaan, aattelin sen vielä värjätä ja jatkaa käyttöä). Toisin sanoen, olen arka/laiska/pihi hankkimaan uusia laukkuja, vaikka tarve olisi. Siksi numero kolme tulisi tarpeeseen ja pääsisi kovaan käyttöön eikä vain hyllylle lepäämään.

  VastaaPoista
 31. Olen Laura. Merkitsin itseni vasta äsken Google-lukijaksi, vaikka olen lukenut blogiasi jo jonkin aikaa. Olen univormuton mutta virkaan nimitetty kielipoliisi, joka inhoaa sitä, kun hankkeet poikivat ja epäsuoran kysymyslauseen perään pannaan kysymysmerkki.

  Tarvitsen laukun, johon mahtuu Terho Itkosen Uusi kieliopas, ja tuo ensimmäinen laukku sopii siihen tarkoitukseen oikein hyvin. Kiitos jo etukäteen.

  P.S. Jos en saakaan sitä, tuo kakkonenkin kelpaa. Pilkkuviila mahtuu sinne.

  VastaaPoista
 32. Apuaaa...Miksi teet tämän minulle ihastuttava ope, tai lähinnä hallussasi oleva minun tuleva laukkuni (haaveilu on ihan terveellistä)?
  Olen ollut äitiyslomalla iät ja ajat ja pärjännyt hienosti sillä kulahtaneella hoitolaukulla jota nyt en ihan heti haluaisi kohdata. Ja hyvin pärjäsinkin. Mutta nyt uudet tuulet elämässäni puhaltaa ja uudet sivut aukeaa ja hoitolaukut eivät enää tähän kuulu. Jotenka LAUKKU NRO 3 on just sitä mihin haluaisin käteeni tarttuvan. <3
  Minulla alkaa autokoulu tässä piakkoin ja jännitän sitä enemmän kuin lasteni syntymää joskus jänskäsin. Eli antsaisin laukun kun olen niin reipas/rohkea kun en anna pelkojeni häiritä unelmieni toteutumista.
  A4-vihko ja hieno penaali, vichypullo, ja kaikkea muuta mitä nyt nuori nainen keksiskään siihen sujauttaa, siihen myöskin sujauttaisin.
  Nyt ei muuta kuin hellurei ja hellät tunteet, adios amigos, sun muuta. Pakko mennä nukkumaan ettei tule laukkua ajateltua liikaa...<3

  VastaaPoista
 33. Mie olen Soja. Olen Facebook-tykkääjä ja Google-lukija. Haluaisin 3. laukun, sillä se on suurin. Maijapoppas-tyyliin nykyisestä laukustani löytyy kaikki juomapullosta pöytälamppuun. Ajatus sen sisällön esiinkaivelemisesta ja uuteen laukkuun siirtämisestä on kauhistuttava ja saatan tarvita siihen vähän shamppanjaa. En ole ihan varma Tarzaninnahan sopivuudesta garderobiini. Jos joudun uusimaan vaatevarastoani, tietää se stressiä ja ahdistusta, liian ahtaissa sovituskopeissa pyörimistä ja tuntikausien tungosta venäläisturistien kanssa. Tarkemmin ajatellen, taidan ottaa sitä shampanjaa nyt joka tapauksessa.

  VastaaPoista
 34. Karin, google-lukija. Ykköslaukku olisi aivan mahtava! Tällä hetkellä joudun nolostelemaan iänkaiken vanha laukun kanssa.

  VastaaPoista
 35. Henna tykkää Ässästä kovasti, myös Facessa, jota kautta päädyn posteja lukemaan. Haluan ehdottomasti laukun numero 2, sillä valikoimistani puuttuu clutch-tyyppinen veska ja tuo on ihanan värinenkin vielä! Aulis, ota mut!

  VastaaPoista
 36. Oikolukijana luen bloggerin kautta nautinnolla Ässän virheettömiä tekstejä. Haluan osallistua laukun numero kolme arvontaan, koska ikäni edellyttäisi jo arvokasta laukkua työpaikkauskottavuuden saavuttamiseksi.

  VastaaPoista
 37. Nimeni on niinkin salaperäinen kuin AK ja kyylään blogiasi ahkerimmin kirjanmerkin kautta, mutta fanitan myös Facebookissa. Elämässäni olen edennyt siihen vaiheeseen, että on aika jättää taakse nuoruuden poikatyttömäisyys ja kasvaa sivistyneeksi, naiselliseksi yliopisto-opiskelijaksi. Se, että uusii lähes kertalaakista vaatevarastonsa, osottautui opiskelijabudjetille turhan isoksi mitoitetuksi, ja jostakin oli tingittävä. Niin siinä sitten kävi, että laukku (ja pari Burberryn huivia) jäi ostamatta ja kuin taivaan lahjana tuli tämä kilpailu. P.s Suosittelen kirjaa, jonka huumori muistuttaa kovasti omaasi: Ally O'Brien: Agentti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin joo, tärkein unohtui: himoitsen laukkua numero 1 ;)

   Poista
 38. Paksu-uuma ei todellakaan tarvitse uhkealle uumalleen mitään koristusta, mutta jos ihan väkisin sen haluat tehdä - niin olkoon se laukku n:o 3! Nöyrät kiitokseni jo etukäteen. Ai mitenkö seuraan? Kirjoitan googleen ä-kirjaimen ja simsalabim, työkoneeni tuntee jo tämän upean, hehkeän, iloisen ja kauniin opettajan kirjoittaman blogin :) P.S. Määhän en kettään nuoleskele...

  Terv. Paksu-uuma (edelleen)

  VastaaPoista
 39. Täällä huhuilee Mervi, joka nauttii suunnattomasti Ässän huumorista tallennetun kirjanmerkin kautta sekä nykyisin myös Facebookissa.
  Ykköslaukku olisi ihan ykkönen; tällä hetkellä työttömänä joutuu aina joskus käymään työhaastatteluissa ja nykyinen kainalokaveri ei millään muotoa herätä luottamusta työnantajissa.

  VastaaPoista
 40. No ku soot siälä ja moon täällä niin molisin nopiaa laukkua hakemaskin. Ja mähän oon Kata(look) ja siältä.. tiärät kyllä mistä! ;) ja yleensä tualta naamakirijasta tuun tänne.

  Ja täs ehtoolla tuumasin, notta tua laukku numero yks on aika koria. Menis nästyykit ja tarvittaes hantuukit, karteekiista en oo ihan varma?! Kyllä tiätenki jos oikeen survoo, mutta en mä tiärä miksi mä niitä haluaasin nuan koriahan laukkuhun survoa?

  (ja tämä on karmiaa lujettavaa, mutta kirijootimpahan ny. :P )

  VastaaPoista
 41. No nainen nimeltä Ercci täälä googlen kautta lueskeloo.
  Ykkönen on ykkönen laukuissaki. Tarttisin isoon laukun, ku pitää mukana raahata elämän lisäksi kakarootten vehkeitä, ne ku ei osaa itte omistaan huolehtia.
  Uutta kassia oon käyny hipelöimäs jo monasti, mutta ei oo opiskelijan varallisuus vielä sallinu sen hommaamista. Mieskin on niin pössöö, ettei se ymmärrä ihanalle vaimolleen yllätykseksi hommata, vaikka suoraan sitä vinkuus.
  Olishan se komiaa uus väsky olalla painella lähimarkettiin maitua ostamaan.
  Olis.

  VastaaPoista
 42. Ässä mä kipeesti tarviin uuden bägin,
  kouluun lähtiessä heitän niskaan vaan ruman muovisäkin. 8(
  Laukkua 1 toivoisin mä,
  toivottavasti suotuisalla tuulella ootte Auli ja sä!
  linda.playitagain@gmail.com
  Niiiin ja lovetan sua bloglovinin kautta!

  VastaaPoista
 43. Google lukija, laukku nro 1 tai 2.

  Mitään kovin runollista en osaa tähän kertoa, olinhan äikänopettajan vihaama tyttönen jo kouluaikoinani. :) Ihanat on laukut ja itse en koskaan raaski ostaa uutta, joten laukun voittaminen olisi plussaa myös kukkarolleni.

  VastaaPoista
 44. Google-lukijaksi tunnustaudun, lulkulistallekin liitettynä olet sinä. Laukut yksi ja kolme täyttävät työssäkäyvän mutsin tarpeet "kun maailma ei riitä" ja laukusta löytyy kukkaron, kalenterin, iPadin ja työpapereiden+eväiden lisäksi: pikkuauto, ainakin kaksi eripari sukkaa, sama määrä hanskoja, mahdollisesti vaihtopikkarit (lapsen) puoliksi syöty tikkari ja vino pino "Laita äiti nämä pukukaapin oveen-piirustuksia" Ym lasten rakkauden osoituksia. Tarviin ison laukun. Noi molemmat olis nättejä ja toimis hyvin.

  VastaaPoista
 45. Oi LAIHA ja ihana Käkelän Ässä,
  se on Savannin Natsku tässä.
  Sinä Gerlanderin lahjomaton Aulis,
  katsos kun mun selässä on tämä valtava nauris.

  Naurista kantelen savannia pitkin
  ja leilistä taloussamppanjaa litkin.

  Samalla väistelen savannin tapiireja ja liskoja
  ei aina ole helppoa naurista mukanaan kiskoa.
  Tuumin että mihin tuon nauriin nakkaisin
  vai olisko jotain mihin sen pakkaisin.

  Veska numero kaksi jossa komiaa viheriää kärmestä,
  veikkaan että alkuperäisin Niilistä tai Tuusulanjärvestä.
  Sinne veskaan ton nauriin pieneksi leikkaisin
  ja kärmes kainalossa viidakossa sujuvasti keikkaisin.

  Lambertin Adamkin mua savannilla vastaan tallais
  ja komiaa kärmeslaukkua multa mallais.
  Matkalla baariin Trespassingin luikkais
  ja Ässältä samanlaista kärmeslaukkua huikkais.

  Rimmaa tai ei.
  Huihaihei.
  Pinkelipom.
  Moro sanoo myös Tom.

  VastaaPoista
 46. ^ katastrofi - kakkoskappaleesta unohtui tällainen lisämomentti:

  Liaanilta liaanille nauriini kanssa liu'un,
  mietin mistä löytäisin tähän hätään riu'un.

  Noni, valmis!
  - Nate.

  VastaaPoista
 47. Jos mä en voita, jätän rotestin. Ku eikös Allu ole jo eläkeläinen? Se voi mikään valvoja olla. Tai ainakaan virallinen. Nih. (Naten Adam -veto on kyllä aika paha, sillä saattaa kyllä voittaa melkein mitä vain...)

  VastaaPoista
 48. Koska liian pitkien naisten paras ystävä ei pysty olemaan korkokengät, täytyy liian pitkien naisten tyytyä laukkuihin parhaina ystävinään. Siihen laukkuun voi sitten sujauttaa naisen toisen parhaan ystävän, eli suklaan. Ehkä myös muutaman business-lapun katu-uskottavuutta luomaan ja kaikki muut naisten tarvitsemat välttämättömyydet, eli vähintäänkin sen puoli omaisuutta. Ellei enemmänkin.

  Hennahan minä ja bloggerin kautta seurailen. Ja ensimmäistä laukkua minäkin himoitsen, niin kuin näyttää moni muukin tekevän.

  VastaaPoista
 49. Hellurei ja hellät tuntehet, pakkohan mun oli tähän osallistua, vaikka sanallisen lahajakkuuren puolesta mulla taitaapin olla tilalla jottain ihan muuta. Kai täällä mettäperillä hulluks tuloo jos ei saa välillä jotain uutta ja hienoa? Olishan se ny notta perkeles nii jotta tuo 3 laukku olalla olis kiva mennä viilettäen tuolla lukionmäellä! Ku ei tällääsillä opiskelijoilla oo varaa mihkää (paitsi jossei oo syntyny johonki hienoon aatelistoon), mutta mullei nii käyny. Joten hei sinä Ässä sielä! Täälä yks sun vanha oppilaas kohristaa suhun jo nii voimakkahan koiranpentuilmehen et taitaa olla silmät pian pysyvästi ristissä! SOS! - 2010-2011 9D

  VastaaPoista
 50. Säästin pitkään laukkua varten ja marraskuun alussa joku sen kehtasi varaastaa, nyt kituutetaan vanhalla laukulla jota on paikkailtu useaan kertaan. Laukku 3 olisi unelmien täyttymys enkä toivoisi muuta joululahjaa itselleni, paitsi ehkä vähäsen suklaata :). Liityin Bloggerin kautta lukijaksi.

  VastaaPoista