maanantai 1. joulukuuta 2014

Joulukalenteri Facebook-sivuilla

Kaikki, jotka halajavat etsiä ja löytää, päätynevät omin avuin Ässän käkenä -Facebook-sivuille, joilla kerron päivittäin jonkin oppilaiden menneinä vuosina esittämän sutkautuksen. Välillä ne ovat olleet suorastaan nerokkaita, sillä nuorissa on tulevaisuus. (Koska en itse ole enää nuori, olen onnellinen siitä, että olen hoksannut kirjoittaa hauskimmat jutut aina muistiin kalenterin tyhjään sivupalkkiin.)

Kun koulu tältä lukukaudelta loppuu, laitan tänne kaikki avatut luukut kerralla, ja se on joulu sitten ja Nisse-polkan aika!
3 kommenttia:

 1. Paljon on myös niitä, jotka eivät ole ikinä halunneet koko Naamattuun.
  Siksi "Yksi monien puolesta" toivoo esim. automaagisesti ajastettua päivitystä, jossa olisi vain joulukalenteri (jollei Käestä muuta irtoa...).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saat sympatiani. Polgara. Yritän tuottaa tänne ainakin muuta sisältöä, mutta ellei se onnistu, laitan vaikka viikkojoulukalenterin. Katsotaan, miten Ässän käy! (Joulusta on jotenkin revitty jo kaikki irti, joten siitä ei jaksa enää kauheasti jauhaa, vaikka ostinkin tänään ensimmäisen piparitaikinan ihan vain sen varalta, että syön sitä salaa pakastimesta sellaisenaan.)

   Poista
  2. En minäkään Naamakirjassa ole, enkä mene. Mutta kyllä silti sieltä löysin Ässän ja joulukalenterin. Ja toki heidän edessä nöyrryn ja käyn siellä kurkkimassa. Niin hulvatonta meno on! Mutta ei minun silti Naamikseen tarvitse itse liittyä...

   Poista