keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Jos kaverikin hyppää

Kuten moni on varmasti kuullut tai omin silmin havainnut, Facbookissa leviää harvinaisen suosittu videohaaste, jossa leikkiin mukaan ryhtyvän pitää juoda puoli litraa olutta yhdeltä istumalta ja taltioida tapahtuma todisteeksi kaikelle kansalle. Yleensähän ketjukirjeissä uhkaillaan, että ellei 1600-luvulta katkeamatta jatkunutta ja sangen monta kertaa maapalloa kiertänyttä kirjettä lähetä eteenpäin, on luvassa roppakaupalla epäonnea. Tässä kaljahaasteessa yli-innokkuus on kuitenkin ollut pahasta: muutama ajattelematon on nimittäin vetänyt juomansa kirkkaana ja kuollut pois.

Kyllä pitää ihmisen olla tyhmä. Mihin kaikkeen me olemmekaan ketjukirjeiden ja haasteiden suhteen valmiita?

Lällällää, et nimittäin varmana uskalla olla idiootti ja

- matkustaa Pohjois-Koreaan ja huutaa kadulla megafoniin tekeväsi ihmisoikeusraporttia ja halveksuvasi kaikkia maailman Kimejä.
- hypätä kaivoon. Paitsi, jos tapahtumaa videoiva kaverikin hyppää. Muista jalusta kameraan.
- vetää Venäjän lippua kaupungintalon tankoon.
- kuvata itseäsi ilman meikkiä ja alasti vessanpöntöllä.

Jaa tätä eteenpäin, tykkää ja jaa, T & J, niin voit voittaa arvonnassa. Jos et näin tee tai edes pysty luuserina toteuttamaan yhtäkään haasteista, olet kohtaava onnettomuuksia ja ikuista epäonnea rakkaudessa. Kun ympäröivä painostus on kova, soimaat joka päivä rohkeuden puutettasi, alat hävetä itseäsi, masennut ja lopulta hyppäät kaivoon. Mutta ei hätää, tulipahan sitten kuitenkin haaste toteutettua, hienoa! Huonompi homma vaan, jos unohdit kuvata tapahtuman. Sinne meni maine ja kunnia.
2 kommenttia:

  1. Voisiks hyvä Ässä laittaa vielä linkin juutuubiin noihin sun videoihin, haluaisin erityisesti nähdä sinut puhumassa pohjoiskoreaa. En millään löytänyt noita vaikka kuinka kuukeloin.

    VastaaPoista
  2. Youtubesta löytyy myös video, jossa tyttö imee tamponistaan veret ja nielee ne :) Tarina on tosi, mutta syytä tempaukseen en tiedä.

    VastaaPoista