lauantai 9. helmikuuta 2013

Paljastuksia Soja on kauhean kiva, sillä kirjoittaa näin. (Totta joka sana, sillä kansanperinteilijä ei valehtele. Kalevalassakin on kaikki totta Väinämöistä myöten, ja tanhuajat ovat aina tosissaan, varsinkin kun kiertävät kengät kopsuen avorivistössä jumppasalia.) 

"Ässän käkenä -blogin kauneus on sanoissa, joilla Ässä kikkailee, heruttelee ja maalailee hervottomia tarinoita."

Kyllä. Juuri noin. Lisäisin luonnehdintaan myös sisäisen kauneuteni, joka varmasti on välittynyt teille kaikille. Tunnustukseen kuuluu jälleen paljastella jotain itsestä, joten ei kai tässä muukaan auta. Pitäkää penkeistänne kiinni: tässä teille kahdeksan asiaa elämästäni, joita ette ole tienneet, ettekä välttämättä olisi halunneetkaan tietää.

1) Pihapuskassamme on vieläkin jouluvaloja ja puussa roikkuu hopeisia palloja, ulko-oven edessä loistaa punainen Hyvää joulua -matto ja olohuoneen ikkunasta otan nyt heti ihan kohta pois paperitähden. Joulukuusta ei enää ole, sillä en minä mikään hullu tai laiska ole.

2) Aion tilata Englannista puna-, valko- ja kuohuviinilaseja, joihin olen rakastunut ja joiden eteen on näköjään tehtävä muutakin kuin käveltävä markettiin. UPM-mies rakastaa minua ja omani myös.

3) Luin muutama päivä sitten ensimmäisen homoeroottisen äidinkielen kirjoitelman.

4) Lihapullat ja viili sopivat yhteen, samoin juustonaksut ja jogurtti.

5) Tarvitsen varvassandaalit, joiden pohjista painautuu teksti rantahiekkaan. En ole vielä löytänyt kuin Just Married -tekstilliset, joten ne sitten, ellei muuta.

6) Aion tehdä tänään iltapalaksi etanoita valkosipulivoissa ja Auralla kuorrutettuina. Sitä ennen käyn hiihtämässä tai juoksulenkillä. En ikinä söisi mitään noin rasvaista, ellen ensin kuluttaisi sitä pois.

7) Omistan yhdeksän sohvaa ja tarvitsisin vielä kaksi.

8) Vaikka olen kiltti, olen sitä mieltä, että ihmisen elämää kahlitaan liikaa. Suomen kansalainen ei voi edes ostaa (laillisesti) kesällä isoon etelämaistyyliseen veivigrilliinsä lammasta, ellei siltä ole leikattu kirveellä päätä irti. Grillaa siinä nyt sitten kokonainen lammas.

Toivottavasti juoruilunhimonne ja stalkkaajan sielunne on nyt ravittu. Enempää en kerro ennen seuraavaa kertaa.

4 kommenttia:

 1. Voi että, sun blogiasi on vain yksinkertaisesti hersyvän iloisen ilo lukea :)

  VastaaPoista
 2. "Joulukuusta ei enää ole, sillä en minä mikään hullu tai laiska ole."

  Otin omani pois viikko sitten. Tykkään siitä vain niin kovasti, etten tahtonut aiemmin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Janella taisi olla neulasia varistamaton versio. :D Minulla on niitä vieläkin kaihtien välit täynnä.

   Poista