torstai 22. maaliskuuta 2012

Rangaistuskirjaote

RANGAISTUSKIRJA

JÄLKI-ISTUNNON ANTAJA TÄYTTÄÄ

Oppilaan nimi ja luokka
Miia Viitala 9 B

Rangaistuksen syy
Tupakointi ja koulualueelta luvatta poistuminen

Rangaistuksen kesto
2 h

Suoritusaika
21.3.2012 klo 14 - 16 (jälki-istuntopäivä keskiviikkoisin)

Lisätietoja
Miia jäi välitunnilla kiinni tupakanpoltosta, mutta kiisti polttaneensa ja väitti pitäneensä kädessä lyijykynää. Juuri edellisellä tunnilla hänellä ei ollut työvälineitä mukana ollenkaan ja läksyt olivat tekemättä. Lisäksi sekä koulun valvontakamera että opettajan nauhoittama kuvamateriaali osoittavat, että Miia poltti tupakkaa koulun välituntialueen ulkopuolella. Myös epäasialliseen käytökseen opettajaa kohtaan täytyy kiinnittää huomiota. Miia huusi opettajalleen kovaan ääneen: "Et v*ttu koske muhun! Mee hoitoon!" Tiedoksenne, että en ole menossa hoitoon ja odotan anteeksipyyntöä. Terveisin Miian äidinkielenopettaja.

Paikka ja aika
Mettäperän yläkoulu 21.3.2012

Sari Kuhanen
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Allekirjoitus


HUOLTAJA TÄYTTÄÄ

Mahdollisia lisätietoja
Asiasta on keskusteltu Miian kanssa, ja uskon tässä nyt vilpittömästi lastani. Miia kertoi, että hänellä todellakin oli kaverilta lainattu lyijykynä kädessä ja että suusta oli tullut pakkashöyryä. Tyttäreni sanoi myös, että oli ollut pitämässä vain seuraa kavereilleen, eikä ole koskaan edes maistanut tupakkaa! Mitä huutamiseen tulee, pyydän opettajaa katsomaan peiliin ja pitämään näpit erossa lapsestani. Kirosanat olivat reaktio opettajan toimintaan. Miialla oli melkein mustelmia olkapäässä ja kauheat henkiset traumat, sillä ystävätkin vahvistavat, miten opettaja oli käynyt häneen käsiksi. Ehkä se hoito olisi kuitenkin tarpeellista.

Jos Miia ei olisi jo istunut jälki-istuntoa, hän ei sitä minun luvallani istuisi. Ilmoitan tästä myös rehtorille, sillä kyse on vähintäänkin virkavirheestä.

Paikka ja aika
Mettäperä 22.3.2012


Päivi Peltola-Viitala
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 Huoltajan allekirjoitus

9 kommenttia:

 1. Mä ainakin uskon aina omaa ekaluokkalaista enkeliäni enkä koskaan opettajaa. Tosin ei vielä ole tupakanpoltosta opettaja syyttänytkään, sitä odotellessa... :)

  VastaaPoista
 2. Asia sovittu jälki-istunnon jälkeen opettajan kanssa naisten vessan eteisessä sovintosavuja poltellen.
  Nimimerkki Irmeli

  VastaaPoista
 3. :D :D
  Täytynee todeta, että onneksi on ammatinvalinta osunut sen verran kohdilleen, että ei tarvitse tuollaiseen ryhtyä. Eikä tarvitse olla toisenakaan osapuolena kun ei ole sitä jälkikasvua tullut hankittua.
  Melkein säälin sinua Ässä, mutta onneksi olet upea nainen ja pyyhit moisilla oppilailla ja heidän vanhemmillaan pöytää. ;)

  VastaaPoista
 4. Hyvät toverit. Voitte huokaista. Kyseinen jälki-istuntopaperi on fiktiota, vaikka myönnän, että siinä on tosielämän aineksia ja että se voisi jopa olla totta.

  Kyllä tässä varmaan silti joskus raastupaan joudutaan. Tällä nykymenolla se on miltei väistämätöntä.

  VastaaPoista
 5. Löysin blogisi ja luin siitä kattavan otannan parin tylsähkön työpalaverin aikana. Ajattelin ensin, että sulla on mun luonto, mutta tarkistettuani huomasin, että luontoni on yhä tallella. Jotain kosmista yhteyttä meillä muukalaisilla silti on, sillä minullakin on nuorna ollessani ollut lepakkopaita, olen vinguttanut Dingoa C-kassulta, sekä piirtänyt nurkka-aurinkoja. Myös minä olen hoikka, nuorekas, monipuolisesti lahjakas ja laajasti sivistynyt ihminen; korkein akateeminen arvoni on "tohtorinna". Luen jatkossakin. Terkut, Jope

  VastaaPoista
 6. Pikkuisen lykkää paineita, kun tohtorinnaihminen käy lukemassa tavallisen kuolevaisen tekstejä. Tosin ovathan nämä monet tekstit ja tutkimustulokset tosi tieteellisiä, sillä on mietitty näkökulmaa (minä) ja otantaa (n=1). Että eipä tässä olekaan mitään hätää.

  Tervetuloa, Jope Ruonansuu. Olenkin odotellut sinua. :)

  VastaaPoista
 7. Varttuneemman väestön (mummon, isän ja äidin) silmissä akateemisen kilvoitteluni suurin saavutus on, että "pääsin naimisiin" (isäni ilmaisu) tohtorin kanssa. Mutta totta, tasokasta olla täytyy! Aatteleppa ite omalle kohalle, ehe ehe. T. Jope

  VastaaPoista
 8. läski-miialle!!!1 se oli niin oikein sulle et sait jälkkää. me käytiin kertoo opelle et te röökaatte aina siel koulun takana. ja me kerrotaan niistä muistaki jutuista jos et hanki meil juotavaa ens viikon lopuksi. me tiietään että sun veli hakee sulle.

  t: sarppis ja ansku

  VastaaPoista
 9. mun isoveli hakkaa teiät ja sen kaverit ei siis niinku nevöevö ala seukkaa teiän kaa!! ite ootte läskiperseit. lespot.

  VastaaPoista